wiki9292
Zaciekawiona BB
Jeszcze ja na 10.00To ja mam później o 17 ☺
To jest nas 4 w dzień dziecka ☺❤

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze ja na 10.00To ja mam później o 17 ☺
To jest nas 4 w dzień dziecka ☺❤
Który tydzień będziesz miała?Jeszcze ja na 10.00![]()
I ja też w dzień dziecka. Na 14 mam i będzie to 5t6dTo ja mam później o 17
To jest nas 4 w dzień dziecka![]()
Na wizycie będzie 10 tydzKtóry tydzień będziesz miała?
He to już 5ale super
![]()
Cudo, cudo, cuudo!!!KOCHANE ciocie i grupo wsparcia mojej mamy! Mam 1, 38 cm! Mam już rączki i nóżki! Moje serduszko bije 156 uderzeń na minutę. Pani doktor mówiła, że wyglądam na 4 dni starszego niż wychodzi z ostatniej miesiączki. Następna wizytę mamy 05.06 śmiejemy się, że to taka legalna wizyta ciążowa w Szwajcarii, następnie między 11 a 12 tygodniem zrobimy usg prenatalne. ❤❤❤
Kochane dziękuję Wam za wsparcie... nawet nie umiem powiedzieć jak wiele mi to daje!! Zaraz siadam i nadrabiam forum. A na dole załączam moje maleństwo. Zobacz załącznik 1125810Zobacz załącznik 1125811
Ale cudownieKOCHANE ciocie i grupo wsparcia mojej mamy! Mam 1, 38 cm! Mam już rączki i nóżki! Moje serduszko bije 156 uderzeń na minutę. Pani doktor mówiła, że wyglądam na 4 dni starszego niż wychodzi z ostatniej miesiączki. Następna wizytę mamy 05.06 śmiejemy się, że to taka legalna wizyta ciążowa w Szwajcarii, następnie między 11 a 12 tygodniem zrobimy usg prenatalne. ❤❤❤
Kochane dziękuję Wam za wsparcie... nawet nie umiem powiedzieć jak wiele mi to daje!! Zaraz siadam i nadrabiam forum. A na dole załączam moje maleństwo. Zobacz załącznik 1125810Zobacz załącznik 1125811
Dziękuję kochana ! Ryczalam jak bóbr dzisiaj.. W sumie teraz też masakra..Cudo, cudo, cuudo!!!![]()
Dziękujemy kochana! Teraz my będziemy trzymać kciuki za 01.06!❤ ale dziś to był dzień.. do teraz się zbieramAle cudowniepiękny malutki człowieczek
i jaki już duży
cudowne wiadomości
![]()
Gratuluję![]()
Płacz ze szczęścia jest jak najbardziej wskazany!!!Dziękuję kochana ! Ryczalam jak bóbr dzisiaj.. W sumie teraz też masakra..❤ jestem dumna z mojego dzisziusia bo taki sam waleczny jak i ja !