Ja właśnie to samo, co chwilę patrzę czy jakieś nowe wieści... Ja się czuje jakbym sama chodziła na te wszystkie wizyty.
Ja też ciągle patrzę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie to samo, co chwilę patrzę czy jakieś nowe wieści... Ja się czuje jakbym sama chodziła na te wszystkie wizyty.
U mnie też nie ma jeszcze brzuszka A jestem raczej szczupła bo mam 160 cm i około 46-47 kgCześć, dawno nie pisałam. Kolejną wizytę miałam umówiona na 26 czerwca ale nie wytrzymałam i poszłam wczoraj sprawdzić czy wszystko OK. Ja w odróżnieniu od większości nie mam jeszcze brzucha chociaż nie należę do wyjątkowo szczupłych osób i to mnie trochę martwiło. Na szczęście wszystko OK, wiek 9+3, 2,5 cm i bardzo szybko puls bo aż 190. Staram się nie martwić i raczej nie zamawrtwiam się na zapas, ale ten brzuch dawał mi do myślenia![]()
Też jestem za zamknięciem wątku![]()
I jest mi obojętnie gdzie będziemy
Co chwilę odświeżam stronę i czekam na wieści od dziewczyn![]()
Ja na swoją wizytę jeszcze się naczekam
Objawów jak nie bylo tak nie ma od ok 2 tyg
Fajnie że nas tyle przybywa
Wczoraj pisalyscie o braku sił a ja aż tryskalam energią, dziś już gorzej , cały dzień ziewam![]()
U mnie też nie ma jeszcze brzuszka A jestem raczej szczupła bo mam 160 cm i około 46-47 kg. Czytałam, że brzuszek może być późno widać też jeśli wcześniej mamy ćwiczyly i mają silne mięśnie brzucha
nie wiem ale może u mnie to to... Ja mam brzuch "ciążowy " tylko jak męczą mnie wzdęcia I zaparcia.
![]()
Czekaj, czekaj i zaraz balonik się pojawiJa mam 168 i 62 kg ( tzn tyle ważyłam przed ciążą, teraz nie mam pojęcia ile) Ale na brzuchu zero mięśni, po pierwszej ciąży to zupełnie jeden wielki flak mi został
![]()
Ja sobie nie radzę wszystko przetestowałamDziewczyny które męczą mdłości i które wymiotują - jak wy sobie z tym radzicie? Mi już się płakać chce - od dwóch dni nie mogę nic zjeść, wszystko po chwili wymiotuję, na nic nie mam ochoty.. kilka łyków zimnej coli nie pomaga![]()
Powtarzanie info, ktore juz było tez jest spoko, bo zawsze mozna dorzucic cos.nowego, poza tym rozmowa zawsze sie kreciWydaje mi się, że to racjonalne. [emoji4] Facebook ogólnie też by był wygodny, tylko czy wszystkie chciałyby tam przejść? Tam na pewno byłoby łatwiej ze zdjęciami i ewentualnym wyszukiwaniem już zamieszczonych informacji [emoji4]
zdjecia dzieci to pozniej tez będziemy dodawać na bieżąco pewnieZdjęcia i filmy fb, a pisanie tutajforum ma taki minus, że nie można zobaczyć samych zdjęć, więc jak byś y kiedyś chciały zobaczyć sobie nasze dzieci to nie da się tego odszukać