daria_daria
Fanka BB :)
Ja również proszę o dopisanieUWAGA!
Forum prywatne będzie, ale będzie założone nowe. To zostaje tutaj
Proszę o pisanie kto chciałby mieć dostęp do takiego forum, bo musze podać listę administracji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja również proszę o dopisanieUWAGA!
Proszę o pisanie kto chciałby mieć dostęp do takiego forum, bo musze podać listę administracji.
No tak właśnie jak piszesz, miałam podobne przekonanie - że to ostateczność jak badania nieinwazyjne wyjdą tak, że lekarz zasugeruje dodatkowe badania. Też każdej życzę aby nie było to potrzebne.
No w usg żadnych nieprawidłowości, wszystko w normieSame wartości pappa nic ci nie powiedza, dopiero całokształt. Jakie ci wyszlo ryzylo w opisie usg?
Trzeba walczyć o swoje!
Ja tez!
UWAGA!
Poproszę o dopisanie![]()
Ja bym bardzo chciała, ale jestem za krótko.UWAGA!
Oczywiscie, że wyjdziedziewczyny ale szybko piszecie, szok [emoji14]
cieszę się, że Wasze USG w porządku, gratuluję wszystkim
ja niestety dalej w szpitalu, zmieniłam moje miejsce na korytarzu w końcu na miejsce w sali, w dodatku pod oknem, więc trochę mi lepiej. dzisiaj miałam znowu USG ciąży, z dzidzia wszystko w porządku, więc to najważniejsze.
Niestety cała reszta nie jest za dobrze, no ale kiedyś wreszcie i dla mnie wyjdzie słońce [emoji4][emoji4]
Ja też poproszęJa również proszę o dopisanie
To nie ma co roztrzasacNo w usg żadnych nieprawidłowości, wszystko w normie. Ryzyko niskie.
Poproszę o dopisanie![]()
JaUWAGA!