• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2021

To może zadzwoń i zapytaj jak oni proponują, powiedz, że chcesz żeby było ładbie widać itp.
Ja jadę na to usg z filmem na dodatkowym pakiecie medycznym i ustawiałam po prostu między wizytami u swojego, dla mnie już teraz jak jest miesiąc między wizytani to za długo trochę ;)
A i anatomię dziecka będę mieć sprawdzoną dwa razy więc dodatkowo spokój sumienia.
Ja się już nie boje o młodego nie boje, mieliśmy tak wnikliwe prenatalne, że wszystko jest okej :D

reklama
Ja 16+4, na 28 styczeń mas termin?

Dziewczyny doradźcie. Chcę zrobić USG 4D i je nagrać, kiedyś najlepiej na Nie isc żeby młody fajnie fikal i wszytko było już widac? Chcę tatusiowi zrobić prezent. Od razu mówię że nie chce tego w ramach USG prenatalnego/połówkowego tylko jako pamiątkę.
Tak, mam termin na 28 :)
Co do USG 4D nie mam doświadczenia ale myślę że po 20 tygodnia będzie ok ;)

Hej z poniedziałku 🙂 co tu tak cicho ?
W nocy dramat nie wiem co to było spinalo mi brzuch ze aż się budziłam 😕 myślałam ze jeszcze chwile i wyląduje na IP.... siku co 5 minut do tego ... zastanawiam się od czego to 🤔 czy rośnie brzuch i dlatego tak twardnieje mi macica czy chłopaki ćwiczą matkę 😒 biorę juz luteinę dwa razy dziennie i zamiast lepiej to momentami jest gorzej

Hej z poniedziałku 🙂 co tu tak cicho ?
W nocy dramat nie wiem co to było spinalo mi brzuch ze aż się budziłam 😕 myślałam ze jeszcze chwile i wyląduje na IP.... siku co 5 minut do tego ... zastanawiam się od czego to 🤔 czy rośnie brzuch i dlatego tak twardnieje mi macica czy chłopaki ćwiczą matkę 😒 biorę juz luteinę dwa razy dziennie i zamiast lepiej to momentami jest gorzej
Możesz nospę łyknąć jak nrzuch twardy, pomaga też magnez, ale przy najbliższej okazji zgłoś dla lekarza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry