G
gość _199
Gość
znowu mi wyszła daremna morfologia 
też macie takie wysokie leukocyty?
też macie takie wysokie leukocyty?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też sobie miejsca od rana znaleźć nie mogłam.. Jeszcze jak obiadek zaczęłam gotować to już w ogole myślałam, że zwariujeU was też taka duchota... Oddychać się nie da..
Ja om 26.04 i chyba tez 4.02 termin ale ze niby moje tez wieksze i mam poki co 25.01W środek
ja ogólnie niby 4 luty wg okresu, ale dziecko jest strasznie duże, więc wg CRL szybciej mam termin ;D
Ja pol ciazy nie moglam jesc a teraz tylko malosolne.Dziewczyny a ja bylam u tesciowej na grillu. Jakos nigdy nie przepadalam za kiszonyni ogorkami. Moja tesciowa nastawila na malosolne ale ze nikt nie jadł wyszly swieże kiszone. Mowie sprobuje i co? Jak sie nie dopadne jak szalona az głupio zeby troche dla innych zostawic. No ale były takie pysznedzis nie mysle o niczym tylko o tych ogorkach. O Boziu
ktora lubi teraz w ciazy???
Ja muszę mieć ogórki kiszone, małosolne (zależy kto jaki ma zapasDziewczyny a ja bylam u tesciowej na grillu. Jakos nigdy nie przepadalam za kiszonyni ogorkami. Moja tesciowa nastawila na malosolne ale ze nikt nie jadł wyszly swieże kiszone. Mowie sprobuje i co? Jak sie nie dopadne jak szalona az głupio zeby troche dla innych zostawic. No ale były takie pysznedzis nie mysle o niczym tylko o tych ogorkach. O Boziu
Dziewczyny a ja bylam u tesciowej na grillu. Jakos nigdy nie przepadalam za kiszonyni ogorkami. Moja tesciowa nastawila na malosolne ale ze nikt nie jadł wyszly swieże kiszone. Mowie sprobuje i co? Jak sie nie dopadne jak szalona az głupio zeby troche dla innych zostawic. No ale były takie pysznedzis nie mysle o niczym tylko o tych ogorkach. O Boziu