Malinowa_959
Fanka BB :)
Zjeść czasem zjem by dostarczać różnych witamin ale ani trochę za mną nie chodząOgórki - jedna z najlepszych rzeczy w ciąży. Mniam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zjeść czasem zjem by dostarczać różnych witamin ale ani trochę za mną nie chodząOgórki - jedna z najlepszych rzeczy w ciąży. Mniam![]()
Rośnie jak szalonyCześć dziewczyny! Jak Wasze brzuszki? Jak się czujecie? Niektóre z Was zbliżają się już do półmetku (Kiedy to zleciało!)![]()
Pięknie!Rośnie jak szalonymimo pierwszej ciąży jest spory i już widać, że ktoś w nim mieszka
![]()
Jak dużo Ci wychodzi? Napisz do lekarza, może jest jakaś infekcja gdzieś?znowu mi wyszła daremna morfologia
też macie takie wysokie leukocyty?
15tys. Wcześniej mialam 17, potem 14 i znów urosło. Crp mam w normie. Lekarz cały czas kontroluje mnie od środka, jutro wizyta więc poczekamJak dużo Ci wychodzi? Napisz do lekarza, może jest jakaś infekcja gdzieś?
Ja mam lekko ponad normę ale w ciąży to chyba standard...
No to niby crp dobrze wróży, ale coś się musi dziać raczej jak znów w górę... U mnie najwyżej bylo 13.8, niby jeszcze ok, ostatnie dwa badania mam poniżej 11. Mam nadzieję, że nic poważnego, lelarz na pewno coś wymyśli15tys. Wcześniej mialam 17, potem 14 i znów urosło. Crp mam w normie. Lekarz cały czas kontroluje mnie od środka, jutro wizyta więc poczekam
Ja tez mam termin na 28.01Ooo, masz 16+4 i termin na 28?ja 17+2 i termin na 23 hihi
![]()
Ja dobrze brzuch rośnie jutro zaczynam 20 tydz,a skonczony 19Cześć dziewczyny! Jak Wasze brzuszki? Jak się czujecie? Niektóre z Was zbliżają się już do półmetku (Kiedy to zleciało!)![]()
Cześć dziewczyny! Jak Wasze brzuszki? Jak się czujecie? Niektóre z Was zbliżają się już do półmetku (Kiedy to zleciało!)![]()
Ale u Ciebie mieszka dwójeczka, dobrze myślę?Pięknie!
Mój jest juz tez dużytakiej wielkości brzuch miałam w 6 miesiącu z córką A tu dopiero końcówka 4