• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Cześć wam ja wczoraj miałam cc, mały ważył 2510kg 54cm, aktualnie przebywa na intensywnej bo ma problemy z odychaniem i musi być wspomagany oddechowo a do tego ma zapalenie płuc, dostaje antybiotyk za 2-3 tyg powinien wyjść do domu jak będzie wszystko dobrze
Gratulacje [emoji846] Dużo zdrowia dla Was [emoji846] Który dokładnie był tydzień u Ciebie?

Cześć wam ja wczoraj miałam cc, mały ważył 2510kg 54cm, aktualnie przebywa na intensywnej bo ma problemy z odychaniem i musi być wspomagany oddechowo a do tego ma zapalenie płuc, dostaje antybiotyk za 2-3 tyg powinien wyjść do domu jak będzie wszystko dobrze
Gratuluję ❤️❤️
Wszystko będzie dobrze, jak już będziecie w domku to prosimy o fotki 🥰

Gratulacje 💞 i dużo dużo zdrówka dla maluszka, a dla Ciebie szybkiego powrotu do siebie po cc 😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry