marteczkaa
Czękając na Niunie;**
kaska zobacz na moj suwaczek
( ile to juz po terminie a na porod to mi sie nie zbiera 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no marteczkaa tez jeszcze w domkukaska zobacz na moj suwaczek( ile to juz po terminie a na porod to mi sie nie zbiera
![]()
no witam Was i ja tez w dwupaku-jak by to inaczej...
wczoraj caly dzien prawie ryczalam - misiaszek mi to dopiero na psyche siada
na szczescie dzis jest ok w miare.nic sie u mnie nie dzieje wczoraj mialam skurcze bezbolesne (ktory to juz raz=/)daffodill jak Ty nas tu pilnujesz, ze zadna nie poszla rodzicchyba za dobrze nam sie z Toba gada hihi
ciekawe co u confounded moze o nas zapomniala i nawet nie pochwali sie ze jest mamuska , w koncu za dlugo to z nami nie gadala
kamilara wiesz ja tez mysle ze moje uparte dziecko czeka na ten glupi lipiec bo ja jestem z sierpnia a moj facet z wrzesnia i moze sobie zaplanowala zeby bylo po koli lipiec,sierpien,wrzesnienjuz nie wiem jak to sobie tlumaczyc zeby mi ta zlosc przeszla.nawet nie moge nigdzie wyjsc bo zaraz mi slabo a krotkich spodenek nie zaloze bo moje kosci do porodu rozeszly sie tak ze nie mieszcze sie w zadne!
mógł by mi ktoś dac chociaz takiego malucha do popilnowaniato bym moze cierpliwiej czekala :-) daffodill nie chcesz na dwie godzinki mi Julci podrzucic?
ja sie czyms zajme a Ty odpoczniesz
![]()
![]()
ojj...urodzimy misiaszek nie smuć się :* ja tez zamierzam karmić piersią ale tak z pol roku....
Wiesz Justynka wlasnie dlatego bym ja wypozyczyla bo by mi sie juz pewnie tak nie spieszylo do tylu obowiazkow hiikurcze mam dzisiaj dobry dzien
) nie moge w to uwierzyc
A ty jeszcze Juleczke karmisz?? najchetniej bym chciala karmic w dzien butla a w nocy cycem tak po dwoch miesiacach...ale nie wiem czy to dobre
co o tym myslisz?