misiaszek
Fanka BB :)
arica - oj mam nadzieję że obie miałyśmy czop
szybkiego porodu
marteczka - oby już!!!
dajcie znać jak urodzicie. przyjemnego powitania maleństwa
marteczka - oby już!!!
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz co ja tez wlasnie nie wiem jak to jest z tym czopem ale wiem ze nie musi byc z krwia Ja tez miałam wczoraj cos takiego co z opisu go przypomina, mianowicie taki przezroczysty dosc spory glut ale nie wiem czy to to bo dzien wczesniej sie troche przytulalismy i nie wiem czy to cop czy jakas pamiatka poprzytulankach :/ kurcze tak naprawde jak sie jest po raz pierwszy w ciazy to jest sie zielonym .
Daffodill trochę przeszłaś, ale chyba o wszystkim się zapomina mając już dzidzię na rękach prawda?:-)
marteczka ja mam dokładnie tak samo, wiec może to faktycznie przytulanki wczorajsze :-) a skurczy nie miałam przez cała ciaze
kurczę tak czytam i zastanawiam się czy ja naprawdę nie mam żadnych skurczów czy po prostu nie wiem czy to one, nie zauważyłam żadnego "czopu", mam jakąś wydzielinę, ale nie wiem czy to to...
ale taki ból czuję przy chodzeniu, że szok
mam nadzieję, że dziś urodzę:-) chciałabym, żeby mój mąż obchodził w tym roku pierwszy dzień ojca :-)
marteczka u nas będzie Dawidek, a u Was Ala czy Malwina, bo nie pamiętam ?
dziewczyny rodźcie jużwiem jak bardzo tego chcecie, bo ja chyba chcę tak samo jak Wy;-)