reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

reklama
nie tylko wczoraj jako ze mialam termin musialam isc do szpitala na ktg itp a ze do wczoraj mialam zwolnienie to tez dzisiaj musze jeszcze gnac do mojego gina:))

kochana mam nadzieje ze bedzie w terminie :tak:ale czy sie lepiej rodzi to nie wiem :no: bo pierwsza miałam casarke :confused: a teraz nie wiem co z tego wyniknie :confused:

marteczkaa na którą lecisz do lekarza ?
pamiętaj, żeby dać znać co i jak :-) bo jak Ci powie, że dziś rodzisz to znaczy, że ja też, bo przecież umówione jesteśmy :-p

lece na 16:15 wiec kolo 17 powinnam byc z powrotem jak nie bedzie zadnego opoznienia :)) napewno dam znac pamietam przeciez , ze sie umowilysmy wiec spokojnie nie wystawie cie:) ja dotrzymuje slowa:-D dzis rodzimy i koniec!!! wiec szykuj sie tam madzia bo ze 3 dni Cie nie bedzie :)) :*

ależ jesteście dziewczynki zwarte i gotowe :) też bym tak chciała... pachwiny mnie bolą.. co mam zrobić żeby przestały? jak będziecie mieć skurcze to od razu napiszcie. confounded poszła bez pary :/ zastanawiam się nad tymi terminami... 10.11.2009 miałam 7 tydzień i to było moje pierwsze USG od środka... więc to się liczy jakoś 3m-ce do tyłu plus 7 dni? jak to było?

reklama
Do góry