reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

reklama
J miałam 1 wywołtwany dostałam:2 proszki do szyjki na rozwarcie(zwykle podaje się 1),zastrzyk,kroplówke i czopki.
Przed 2 porodem miałam masaż szyjki-:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

J miałam 1 wywołtwany dostałam:2 proszki do szyjki na rozwarcie(zwykle podaje się 1),zastrzyk,kroplówke i czopki.
Przed 2 porodem miałam masaż szyjki-:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja mialam tylko kroplowke i masaz szyjki bo rozwarcie samo sie robilo tylko skurczy nie bylo:) ale mazasz lekarz i tak zrobil bo mysllam ze pojdzie szybciej a na 7 cm mi sie zatrzymalo wszytko na dluzszy czas...do 6 cm bol byl taki w miare do wytrzymania.

Ja miałam masaż praed porodem więc rozwarcie max 1 palec-bolało strasznie!!
Lekarz mnie nie uprzedził a poniewaz byłam 8 dni po terminie to doszedł do wniosku że się przyda.
Ale czego sie nie robi:-)

Ja miałam masaż praed porodem więc rozwarcie max 1 palec-bolało strasznie!!
Lekarz mnie nie uprzedził a poniewaz byłam 8 dni po terminie to doszedł do wniosku że się przyda.
Ale czego sie nie robi:-)

jak mus to mus,w ogole samo badnaie przed porodem lub w trakcie boli niemilosiernie a co dpiero masaz,to bylo straszne:D no ale trzba to przezyc:)

reklama
Tak i DUŻO RELAKSU POMIĘDZY SKURCZAMI!!! Odpoczywajcie pomiędzy skurczami naprawde jest to możliwe a siły sa na wage złota:tak: Bądzcie zawsze dobrej myśli

Do góry