reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

reklama
Mam nadzieję, bo ja już dosłownie wyglądam jak ciężarówka! Spuchłam strasznie... i ja się nie toczę, ja się turlam:-)
I zaczęłam się zastanawiać nad tą Nikolką, wszyscy mi odradzają to imię... strasznie dużo Nikoli już jest itd itp...:-(

kochana nie sluchaj innych jak tobie sie to imie podoba to niech takie zostanie,mi kazdy Alana odmaiwal,ale to moje dziecko i nie pozwolilam rzdzic sie:D

kochana nie sluchaj innych jak tobie sie to imie podoba to niech takie zostanie,mi kazdy Alana odmaiwal,ale to moje dziecko i nie pozwolilam rzdzic sie:D

Hehe nie słucham;D Szczerze to nawet nie wiem jak miałabym inaczej ją nazwać, spośród wybranych przeze mnie imion M zgodził się tylko na to, reszta mu się nie podobała:-D

Daffodill, a dziekuje bardzo i wzajemnie. Zeby Juleczka zdrowo rosla! Zaraz zacznie chodzic, wiec mamusia bedzie musiala miec oczy dookola glowy, piekny okres! :)

niom piekny dla niej i dla mnie pozyteczny! nabiegam sie z ania i moze w koncu schudne! bo ja caly czas wygladam jakby miala na dniach rodzic:p

ciekawe jak tam Marteczka:)

madziulek30 pieknie ci to napisala Giov7!
choc u mnie nie wiadomo co to za infekcja byla.. dostalam Gynalgin ktory bralam a pozniej okazalo sie ze nie pomogl i dostalam znow cos ale juz nie wzielam!
balam sie! zmienilam gina i drugi nic nie zauwazyl!
a w moncu na tych tabletkach pisze ze stosowac juz w ostatecznosci! dlatego tak bardzo sie balam!

Ostatnia edycja:
reklama
ja szukałam od razu dla chłopca ;P Każdy (nawet obce osoby) mówił mi od początku, że to będzie chłopak, bo niby "nie wyglądam na dziewczynkę" :-D Tak samo w mojej rodzinie. Każdy stwierdził, że nawet nie mam co szukać imienia dla dziewczynki, bo i tak dziewczynki nie będzie. Ja sama też wiedziałam, że to chłopak i jak widać nikt się nie pomylił. Teraz już praktycznie nie ma wątpliwości. Trzech lekarzy miałam prowadzących (tak, tak.. niestety), usg co nie miara i zawsze było widać dokładnie, że chłopak. Jak by się urodziła dziewczynka, to chyba bym powiedziała, że to nie moje :-D A co do objawów przedporodowych, to u mnie jakoś stanęło wszystko :-p Żadnych skurczy hihi... Może urodzę w sierpniu :tak:

Do góry