fikusek1988
Mama Alanka:)
A mnie dzisiaj w nocy bolał brzuch, budził mnie dosłownie![]()
Niestety nie było to jeszcze "to" ale wciąż czekam:-)
niedlugo cie zlapie na dobre i urodzisz Nikolke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie dzisiaj w nocy bolał brzuch, budził mnie dosłownie![]()
Niestety nie było to jeszcze "to" ale wciąż czekam:-)
niedlugo cie zlapie na dobre i urodzisz Nikolke![]()
Mam nadzieję, bo ja już dosłownie wyglądam jak ciężarówka! Spuchłam strasznie... i ja się nie toczę, ja się turlam:-)
I zaczęłam się zastanawiać nad tą Nikolką, wszyscy mi odradzają to imię... strasznie dużo Nikoli już jest itd itp...:-(
kochana nie sluchaj innych jak tobie sie to imie podoba to niech takie zostanie,mi kazdy Alana odmaiwal,ale to moje dziecko i nie pozwolilam rzdzic sie![]()
Daffodill, a dziekuje bardzo i wzajemnie. Zeby Juleczka zdrowo rosla! Zaraz zacznie chodzic, wiec mamusia bedzie musiala miec oczy dookola glowy, piekny okres!![]()
to imie jest sliczneHehe nie słucham;D Szczerze to nawet nie wiem jak miałabym inaczej ją nazwać, spośród wybranych przeze mnie imion M zgodził się tylko na to, reszta mu się nie podobała![]()
to imie jest slicznei wcale sie mu nie dziwie
a jakie ci sie jescze podobaly?
nikola najladniejszeOj lista była długa, pamiętam że była Andżelika, Amanda, Diana, Emilia, Klaudia, Nadia, Nikola, Lena, Sylwia, Sara, Weronika i jeszcze kilka ale wyleciały mi z pamięci.
nikola najladniejszeKurcze ja w ogole nie wierzlama jak nazwac dzieczynke
![]()