Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzis mielismy kupic lozeczko wiec wybralismy sie razem do sklepu ale wiecej nie popelnie tego bledu
. Stal jak z krzyza zdjety i pytal kiedy juz pojdziemy
, a jak chcialam cos kupic i pytalam czy lepsze w brzoskwiniowym kolorze czy pistacjowym to stekal ze nie wie o co mi chodzi...no dramat. Faceci na zakupy sie nie nadaja! Powinni zato zarabiac pieniadze, zebysmy mialy co wydawac

. Ja tez juz z nim nie pojade na zakupy ciuszkow, tylko po lozeczko a tak to sama kupie i nawet nie pokarze
. Dopiero jak mala bedzie miec na sobie i skomentuje ze ladne czy cos to powiem ze SAMA KUPILAM

i przez to nie obejrzałam nawet pośćieli, a mieli jakąś wyprzedaż drewexu

i widze, ze sam sie gubi jak mu tlumacze dlaczego to potrzebujemy, wiec czasem widze ulge na jego twarzy ze ja sie zajmuje przygotowaniem wyprawki...
;-) od razu milknie, chociaż ja wczoraj złośliwie powiedziałam, że przecież wiedział, że dziecko kosztuje bardzo dużo, a to dopiero początek
no i na wczoraj się skończyło