• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szafa malucha

reklama
też mam taką nadzieję, ale rozmiar rozmiarowi nierówny. znajoma mówiła, ze jej syn kupił sporo ciuszków gdzie było na metce napisane 0-3 m-cy i od razu były za małe:szok:

no ja tez troche nagromadzilam, a jeszcze z PL cos podesla-po mojej siostrzenicy. Siostra mowi, ze prawie wcale nie sa zniszczone bo nie wszystko zdazyla zalozyc...to tak apropos zbyt duzej ilosci ubranek:-D Ale sama duzo kupila, a potem dwie kuzynki dorzucily co mialy, wiec wyszla z tego fura ciuszkow i teraz trafi do mnie :-D. Mimo to ja uwielbiam ogladac i kupowac te slodkie male ciuszki i ciagle cos mi przybywa:szok: :-) Monia pytalas o buciki-ja mam tylko jedna pare ale dokupie jeszcze o ile siostra mi nie przysle. Mysle ze na poczatek dzidzia moze byc w samych skarpetkach, bedzie jej wygodniej. Choc na ulicy widze czesto dzieciaczki bez butow i skarpetek, takze Amerykanie lubia na bosaka juz od malego :laugh2: Ja jednak obawiam sie wszelkich chorob, przeziebienia wiec raczej bede zakladac skarpetki, a czasem tez buciki.

kochasek ja tez! A w ogole dzis mam taki dzien ze wydaje mi sie ze mam wszystkiego za malo. Nie wiem czy wy tez tak macie... czasem jestem spokojna i sadze ze mam wszystko co najwazniejsze a czasem jak siedze w pracy i tak sobie mysle to wydaje mi sie ze albo mam ubranko co do niczego nie pasuje, albo czegos mi brak itd.

reklama
Izka ja tez czekam na paczki z Pl:-D

Ja mam juz pare bucikow ale takich miekkich oczywiscie, z tym ze rozne rozmiary. Mam jedna pare takich na noworodka potemdwie pary na 0-3 i jedna pare 3-6. Tak, tak amerykanie uwielbiaja chodzic na boso, a jak ja to widze ze dzieciak zasmarkany w supermarkecie na boso biega, brudny jak nie wiem co to mnie zaraz trafia:wściekła/y: !!! Ja tez bede zakladac buciczki bo mnie sie takie podobaja a skarpetusie swoja droga:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry