reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

takie do 9ciu z tego co widziałam i pamiętam:tak: chociaż wszystko zależy od tego, jak szybko dziecko będzie rosło;-)

reklama
też mam taką nadzieję, ale rozmiar rozmiarowi nierówny. znajoma mówiła, ze jej syn kupił sporo ciuszków gdzie było na metce napisane 0-3 m-cy i od razu były za małe:szok:

no ja tez troche nagromadzilam, a jeszcze z PL cos podesla-po mojej siostrzenicy. Siostra mowi, ze prawie wcale nie sa zniszczone bo nie wszystko zdazyla zalozyc...to tak apropos zbyt duzej ilosci ubranek:-D Ale sama duzo kupila, a potem dwie kuzynki dorzucily co mialy, wiec wyszla z tego fura ciuszkow i teraz trafi do mnie :-D. Mimo to ja uwielbiam ogladac i kupowac te slodkie male ciuszki i ciagle cos mi przybywa:szok: :-) Monia pytalas o buciki-ja mam tylko jedna pare ale dokupie jeszcze o ile siostra mi nie przysle. Mysle ze na poczatek dzidzia moze byc w samych skarpetkach, bedzie jej wygodniej. Choc na ulicy widze czesto dzieciaczki bez butow i skarpetek, takze Amerykanie lubia na bosaka juz od malego :laugh2: Ja jednak obawiam sie wszelkich chorob, przeziebienia wiec raczej bede zakladac skarpetki, a czasem tez buciki.

kochasek ja tez! A w ogole dzis mam taki dzien ze wydaje mi sie ze mam wszystkiego za malo. Nie wiem czy wy tez tak macie... czasem jestem spokojna i sadze ze mam wszystko co najwazniejsze a czasem jak siedze w pracy i tak sobie mysle to wydaje mi sie ze albo mam ubranko co do niczego nie pasuje, albo czegos mi brak itd.

reklama
Izka ja tez czekam na paczki z Pl:-D

Ja mam juz pare bucikow ale takich miekkich oczywiscie, z tym ze rozne rozmiary. Mam jedna pare takich na noworodka potemdwie pary na 0-3 i jedna pare 3-6. Tak, tak amerykanie uwielbiaja chodzic na boso, a jak ja to widze ze dzieciak zasmarkany w supermarkecie na boso biega, brudny jak nie wiem co to mnie zaraz trafia:wściekła/y: !!! Ja tez bede zakladac buciczki bo mnie sie takie podobaja a skarpetusie swoja droga:-)

Do góry