reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Szafa malucha

Śmiejcie się śmiejcie, ale ja dla siebie mam kilka bluzek i spódnic na krzyż bo nie mam gdzie schować. Nawet dziś ta przyjaciółka jak przyszła po aparat i pokazałam jej szafę plus to co w worach do prania i prasowania to wybuchnęła śmiechem i spytała co zrobię i że jak potrzeba to żebym dała swoje zimowe rzeczy do schowania u niej na strychu. Tylko że ja zimowe rzeczy trzymam u Babci a tu mam tylko to co na teraz. Chyba kurcze w pudła i pod stół wsadzę jak słowo daję.

reklama
Dzagud to wcale nie glupi pomysl z tymi pudlami pod stolem:-D albo jak masz balkon to na balon wystaw:-D ;-)

no więc dzisiejszy nabytek:
chyba najtańsze polskie bawełniane, ale chciałam jakiekolwiek śpioszki:tak: no i do tego dokupiłam kaftaniki (żółty jest do kompletu, niebieski troszkę inny odcień, ale mi to nie przeszkadza:-) )
body miałam już wcześniej kupione i dostane, ale pomyślałam, że kaftaniki się przydadzą

ah jakie sliczne!!! Niewazne czy tanie czy nie, jesli tanie to super bo po co wydawac duzo kasy jak nie trzeba. Wazne ze ciuszki piekne i dobre jakosciowo!!!

monia dzięki:tak: a co do ceny, to się zdziwiłam, bo myślałam, że w sklepie z ciuszkami dla dzieci będą droższe niż w marketach, a tu guzik. w marketach co najmniej dwa razy droższe:szok:

Kachasek, super, widać że to taka milusia bawełenka. Też mam sporo takich, zwłaszcza tych co sama kupiłam, bo mi się wydawało, że mam za mało bluzeczek i body. Ot głupol, ja to zawsze taka w gorącej wodzie kąpana - najpierw robię a potem myślę.;-)

Dzagud się nic nie martw że masz za dużo ciuszków - zaczniesz najwyżej handlować na allegro i jeszcze na tym zarobisz ;-)

Ja mojemu dziecku tłumaczę by z tym wychodzeniem się tak nie śpieszył bo my dla niego takich maleńkich ciuszków nie mamy. Gdzieś wyczytałam że dla małych wcześniaków ubranka dla lalek się kupuje, i mam nadzieję że mój syn nie chce być ubierany jak lala i posiedzi dłużej.

Szopka, no to jest argument dla prawdziwego mężczyzny:-D :-D :-D
Ale wiecie co, pamiętam jak moja sąsiadka urodziła syna (17 lat temu) i jej Mama, która świetnie szyje - a jednak były to czasy gdy nie wszystko było już w sklepach - szyła kaftaniki dla wnusia. Wiktor był urodzony o czasie a był tak maluteńki, że właśnie te rzeczy były w rozmiarze jak dla lalki. :-)
A co do sprzedaży, to nic z tego, bo ja dostałam i przekazuję dalej. Ta przyjaciółka zabierze potem rzeczy dla swojej koleżanki na wsi, która jest dopiero w początkach ciąży. Dobrze choć, że wiem, że to zabierze i to w dodatku sama samochodem przyjedzie.

reklama
Dzagud, Olla-myslalam ze mam duzo ciuchow ale mnie przebilyscie :-) Co za szalenstwo :-)

Kachasek-slodkie te kompleciki, taka bawelenka najlepsza, miekka i nie bedzie draznic dziecka :-)

Niby spioszki gorsze niz pajacyki bo bluzki sie podwijaja ale z drugiej strony jak pieluszka przecieknie to zmieniasz tylko dol a gora moze zostac-wiec i spiochy maja zalety, moja siostra akurat wolala spiochy, pewnie kwestia gustu no i dzidzi.

Do góry