reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szafa malucha

a ja właśnie rozmawiałam z mamą i ponoć po 2 m-cach mogę spokojnie prestać prasować pieluchy:tak: ważne na początku, trochę mi ulżyło;-)
ja prasuję naszee ciuchy jak już koniecznie trzeba, tak jak Sorga staram się powiesić prosto i równo i to juz 90% sukcesu

reklama
Ja też prasuję tylko w wyjątkowych sytuacjach, a ciuchy jak byłam w Niemczech to suszyłam na wieszakach i było ok, tutaj nie mam jak suszyć na wieszakach, ale w sumie prasować lubię.
Znam jedną babkję która prasuje dosłownie wszystko nawet staniki i rajstopy cieńkie czy podkolanówki!

no to ma niezłego świra:-) :-D koleżanka uwielbia prasować koszule:szok: ponoć może je prasować godzinami:szok: podziwiam ją, ja bym już sto razy wyszła z siebie

Moja ciotka to nawet majty prasuje - doslownie:-)
ona poprostu uwielbia prasowac. Pamietam jak bylam mala to moja mama miala stery prasowania a jak ciocia przyjezdzala na odwiedziny - nie za czesto bo mieszkala na drugim koncu PL - to nic tylko prasowala... no wiecie, sa rozne "zboczenia" hehehe:-D Grunt ze ja to rajcowalo ;-)i dobrze...podziwiam ja w kazdym razie.

Dziewczynki ja z calkiem innej beczki wiecie ze ja nie kupilam zadnej rzeczy w rozmiarze 56 :-) ale jak sie okarze ze maluch jest taki malutki to sklep dla dzieci mam pod domem wiec ktos pojdzie i cos kupi, ale rozmiar 62 wydaje mi sie ze bedzie dobry przynajmniej co niektore rzeczy bo sa naprawde malutkie :-)

a ja wrócę jeszcze do pieluszek. jak wam się podoba moje dzisiejsze dzieło?

(jeszcze dno muszę usztywnić) 3 godzinki pracy i stworzyłam :tak: nie jest to drewex czy glück, ale kasa przynajmniej została w portfelu, a ja mam satysfakcję większą niż z zakupu:-) :tak: :happy:

reklama
Kochasek super! Fajnie ze umiesz cos takiego sama stworzyc! Ja bym nie miala cierpliwosci i wolala juz wydac sianko zamiast sie meczyc:-D

Do góry