reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Tak na prawde mamy jeszcze sporo czasu ale doskonale rozumiem twoje zniecierpliwienie:D ja też bym chciała żeby już wytapetowane było i śliczne a tu taki kawał drogi przed nami:D

reklama
Sorga szybko wam poszło z ta tapetą, super, a łóżeczko sliczne, tylko czekać na jego "lokatora" :-). A któż to ma takie zdolności i tak ładnie narysował te "potwory i spółka"?

Potwory zaostały po poprzednich lokatorach:)), w pokoju w którym jest teraz moje biuro królował król lew i gwiazdki fluorescencyjne na suficie:-D :tak: trójke dzieci mieli, a i w sypialni mieliśmy autka namalowane:pP

Szopka a jaki wozek i fotelik jesli moge zapytac:tak::tak:

a i wlasnie zamowilam karuzele fisher price przez allegro
wiecie co biore sie za zakupy
bo przy Was
TO W SZARYM POLU JESTEM

Dorotka kupiliśmy wózek Mutsy na stelażu Urban Rider kolor light olive, na razie bez siedziska spacerówki bo nie mogliśmy się z mężem zgodzić co do jej koloru, a w końcu stanęło na tym że za jakiś czas ją kupimy jak zrobimy trochę miejsca w piwnicy, różnicy w cenie spacerówki kupionej w zestawie i tak by nie było. A fotelik czerwony Maxi Cosi Cabrio FIx. Tak wyglądają:

Sorga fajowe zakupy - też musimy zacząć rozglądać się za tapetami...

Szopka a co kupiłaś w Grójcu? Pytałaś może o te łóżeczka z księżycami - wiedzą już kiedy będą?
Wózek superowy!!! :-) My tam kupiliśmy fotelik tylko Mutsy - ten rozkładany - ale też czerwony! Świetnie wygląda :-)
No to czekam na listę Twoich zdobyczy :-D

Esia - nie pytałam o łóżeczka, oglądaliśmy tylko te z wystawy pod kątem mocowania dna, bo Jolcia o to prosiła. A fotelik Mutsy też rozważaliśmy, ale były tylko szare kolory i wybraliśmy też czerwony ale Maxi Cosi :-)
Lista reszty zakupów jest długa, tak w ogóle to dzięki za polecenie tego sklepu, bo to za sprawą twoich ubiegłotygodniowych zakupów tam się wybraliśmy. Kupiłam też pościel Feretti plus rożek ale w kolorach Jungle, wanienkę Onda, kocyk, nadstawkę do przewijania na łóżeczko, ręcznik kąpielowy, kosmetyki i drobiazgi do pielęgnacji.

Ja też chcę do Grójca!!!!

Gratuluję dziwczeta udanych zakupów, dorotka- suuper, do mojej właśnie kupiłam baterie i a końcu ją wysłuchaliśmy- melodyjki ma fajne, bardzo spokojne, z trelami ptaszków w tle:tak: Bardzo sympatycznie się jej słucha:) no i ma pilota;-)
Ponad baterie zakupiłam akumulatorki i ładowarkę... sporo tego trzeba w dzisiejszych czasach dla dzieciaczków i dla nas i stwierdziliśmy że należy już zakupić:-D

reklama
Szopka to rzeczywiście imponująca lista - super!
Już się nie mogę doczekać kupowania łóżeczka, komody i układania tych stosów, które piętrzą się wokół ;-)

Do góry