reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Sorga szybko wam poszło z ta tapetą, super, a łóżeczko sliczne, tylko czekać na jego "lokatora" :-). A któż to ma takie zdolności i tak ładnie narysował te "potwory i spółka"?
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
O to jakaś zdolna i wesoła rodzinka była
.
.dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Szopka a jaki wozek i fotelik jesli moge zapytac

a i wlasnie zamowilam karuzele fisher price przez allegro
wiecie co biore sie za zakupy
bo przy Was
TO W SZARYM POLU JESTEM

a i wlasnie zamowilam karuzele fisher price przez allegro
wiecie co biore sie za zakupy
bo przy Was
TO W SZARYM POLU JESTEM
Dorotka kupiliśmy wózek Mutsy na stelażu Urban Rider kolor light olive, na razie bez siedziska spacerówki bo nie mogliśmy się z mężem zgodzić co do jej koloru, a w końcu stanęło na tym że za jakiś czas ją kupimy jak zrobimy trochę miejsca w piwnicy, różnicy w cenie spacerówki kupionej w zestawie i tak by nie było. A fotelik czerwony Maxi Cosi Cabrio FIx. Tak wyglądają:
Sorga fajowe zakupy - też musimy zacząć rozglądać się za tapetami...
Szopka a co kupiłaś w Grójcu? Pytałaś może o te łóżeczka z księżycami - wiedzą już kiedy będą?
Wózek superowy!!! :-) My tam kupiliśmy fotelik tylko Mutsy - ten rozkładany - ale też czerwony! Świetnie wygląda :-)
No to czekam na listę Twoich zdobyczy
Szopka a co kupiłaś w Grójcu? Pytałaś może o te łóżeczka z księżycami - wiedzą już kiedy będą?
Wózek superowy!!! :-) My tam kupiliśmy fotelik tylko Mutsy - ten rozkładany - ale też czerwony! Świetnie wygląda :-)
No to czekam na listę Twoich zdobyczy

Esia - nie pytałam o łóżeczka, oglądaliśmy tylko te z wystawy pod kątem mocowania dna, bo Jolcia o to prosiła. A fotelik Mutsy też rozważaliśmy, ale były tylko szare kolory i wybraliśmy też czerwony ale Maxi Cosi :-)
Lista reszty zakupów jest długa, tak w ogóle to dzięki za polecenie tego sklepu, bo to za sprawą twoich ubiegłotygodniowych zakupów tam się wybraliśmy. Kupiłam też pościel Feretti plus rożek ale w kolorach Jungle, wanienkę Onda, kocyk, nadstawkę do przewijania na łóżeczko, ręcznik kąpielowy, kosmetyki i drobiazgi do pielęgnacji.
Lista reszty zakupów jest długa, tak w ogóle to dzięki za polecenie tego sklepu, bo to za sprawą twoich ubiegłotygodniowych zakupów tam się wybraliśmy. Kupiłam też pościel Feretti plus rożek ale w kolorach Jungle, wanienkę Onda, kocyk, nadstawkę do przewijania na łóżeczko, ręcznik kąpielowy, kosmetyki i drobiazgi do pielęgnacji.
Ja też chcę do Grójca!!!!
Gratuluję dziwczeta udanych zakupów, dorotka- suuper, do mojej właśnie kupiłam baterie i a końcu ją wysłuchaliśmy- melodyjki ma fajne, bardzo spokojne, z trelami ptaszków w tle
Bardzo sympatycznie się jej słucha
no i ma pilota;-)
Ponad baterie zakupiłam akumulatorki i ładowarkę... sporo tego trzeba w dzisiejszych czasach dla dzieciaczków i dla nas i stwierdziliśmy że należy już zakupić
Gratuluję dziwczeta udanych zakupów, dorotka- suuper, do mojej właśnie kupiłam baterie i a końcu ją wysłuchaliśmy- melodyjki ma fajne, bardzo spokojne, z trelami ptaszków w tle
Bardzo sympatycznie się jej słuchaPonad baterie zakupiłam akumulatorki i ładowarkę... sporo tego trzeba w dzisiejszych czasach dla dzieciaczków i dla nas i stwierdziliśmy że należy już zakupić

reklama
Podziel się: