reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Hej dziewczynki

Jako że na urlopie to nie jestem na bieżąco. Wpadłam żeby się pochwalić nowym nabytkiem. Dzisiaj odebraliśmy pościel dla niuni a wraz z nią przewijak. Jestem w nim zakochana:zawstydzona/y: :-D Jest śliczniusi, milusi i w ogóle :-D

Oto tenże:
db8107690f9a2ecamed.jpg

reklama
Faktycznie bombowy! Pierwszy raz taki widze , rozumiem o co Ci z ta miloscia chodzi...ja tez chce taki!!!

Izka a ty kupowalas te kocyki "revieving blankets"? Bo ja takich kupilam 3 paczki a w paczce po 4 albo 5 wiec tych mam sporo:-D
Monia-tak ja tez kupilam te "flannel receiving blankets", gdzie jest 4 w paczce ale ja kupilam jedna paczke:-D bo stwierdzilam ze 4 kocyki to mi wystarcza, mam jeszcze dwa grube. A Ty masz razem 12:szok: :-D no to masz niezly przerob, heheh ale te kocyki sa tanie wiec maz nie powinnien krzyczec:laugh2:
Efilo-sliczny przewijaczek.
A oto moj najnowszy nabytek, tak sam wskoczyl do koszyka :-) :
Target : Newborn Girls' Classic Pooh™ 2-pc. Romper and Shirt Set

Izka! Rompersik z falbaneczka kochaniutki...one sa super na latko,ja tez mam kilka:) a przez przypadek,to wiekszosc rzeczy do koszyka wpada ;)))

izka fajny:tak: sam wskoczył i pewnie jeszcze sam za siebie zapłacił;-) :-p ja jeszcze nie mogę kupować "konkretnych" ciuszków:no: wszystko musi być uniwersalne, bo co zrobię np z falbankami jak będzie chłopiec? albo z męską koszulą w mini wydaniu jak będzie dziewczynka:confused:

Kachasek-ojej, to tak sie dzidzius ukrywa? Jaka/i tajemnicza/y :-)
Olla-u mnie wiekszosc wpada przez przypadek do koszyka :-) A wlasnie zobaczylam ze sa buciki do kompletu, pewnie wpadna nastepnym razem, oczywiscie przez przypadek :-)

Kochasku dzieki za przepis! napewno wyprobuje ale nie dzis bo nie mam jablek w domku:szok: .
Przewijak super! Taki nietypowy jak na tutaj bo tu zupelnie inne sa.
Izka rompersik super! Ja tez dzis kupilam pare:szok: :-D zaraz wkleje fotki! No i mi tez wszystko samo do koszyka wpada:tak: :-D

reklama
Do góry