• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szafa malucha

Hej dziewczynki

Jako że na urlopie to nie jestem na bieżąco. Wpadłam żeby się pochwalić nowym nabytkiem. Dzisiaj odebraliśmy pościel dla niuni a wraz z nią przewijak. Jestem w nim zakochana:zawstydzona/y: :-D Jest śliczniusi, milusi i w ogóle :-D

Oto tenże:
db8107690f9a2ecamed.jpg

reklama
Izka a ty kupowalas te kocyki "revieving blankets"? Bo ja takich kupilam 3 paczki a w paczce po 4 albo 5 wiec tych mam sporo:-D
Monia-tak ja tez kupilam te "flannel receiving blankets", gdzie jest 4 w paczce ale ja kupilam jedna paczke:-D bo stwierdzilam ze 4 kocyki to mi wystarcza, mam jeszcze dwa grube. A Ty masz razem 12:szok: :-D no to masz niezly przerob, heheh ale te kocyki sa tanie wiec maz nie powinnien krzyczec:laugh2:
Efilo-sliczny przewijaczek.
A oto moj najnowszy nabytek, tak sam wskoczyl do koszyka :-) :
Target : Newborn Girls' Classic Pooh™ 2-pc. Romper and Shirt Set

izka fajny:tak: sam wskoczył i pewnie jeszcze sam za siebie zapłacił;-) :-p ja jeszcze nie mogę kupować "konkretnych" ciuszków:no: wszystko musi być uniwersalne, bo co zrobię np z falbankami jak będzie chłopiec? albo z męską koszulą w mini wydaniu jak będzie dziewczynka:confused:

Kachasek-ojej, to tak sie dzidzius ukrywa? Jaka/i tajemnicza/y :-)
Olla-u mnie wiekszosc wpada przez przypadek do koszyka :-) A wlasnie zobaczylam ze sa buciki do kompletu, pewnie wpadna nastepnym razem, oczywiscie przez przypadek :-)

Kochasku dzieki za przepis! napewno wyprobuje ale nie dzis bo nie mam jablek w domku:szok: .
Przewijak super! Taki nietypowy jak na tutaj bo tu zupelnie inne sa.
Izka rompersik super! Ja tez dzis kupilam pare:szok: :-D zaraz wkleje fotki! No i mi tez wszystko samo do koszyka wpada:tak: :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry