reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

reklama
wczoraj bylam u kolezanki i dala mi kilka bluze3czek ktore juz kupila dla mojego maluszka jak twierdzi nie mogla sie oprzec, tylko nie pytalam czy zna sie na rozmiarach czy poprostu mniejszych nie bylo ale sa sliczne (rozmiar 74):-) ale przydadza sie na pozniej:-)

Ale te ciuszki słodkie...
Nie powiem, też mam ładne ale jednak te chłopięce siłą rzeczy są mniej "sweet"...
Z resztą, Małż jest twardą wyrocznią - wszystko ma być "męskie" "poważne" i "na poziomie". Już czekam na jego minę, jak zobaczy tą naszą "męciznę" po raz pierwszy :-D :-D :-D

Monia a gdzie kupilas,ja chce ten rompersik z rybcia...on jest taaki slodziutki,taki dla malej rybenki :)))

monia super ubranka, zwłąszcza rybka mi się podoba:tak: mąż chyba cię nie zabił:szok:
Esia poluj z aparatem, a ptem wklejaj fotki z miną męża;-)
Pycia koleżanka pomyślała przyszłościowo, super ciuszki wyglądają naprawdę super na większym dziecku (takie jest moje zdanie)

aha, Izka wstydliwe maleństwo było w 20tym tygodniu, a teraz mam mieć usg dopiero w maju:szok: nie mogę się doczekać. mieliśmy iść na 3d, ale jednak grubość portfela wzięła górę:-(

O1 jestem w szoku! Nie zamknelo mi jeszcze okna ale to dlatego ze tak szybko kliknelam na odpowiedz:-D

Olla kupilam ten rompersik z rybka i ten drugi w kwiatuszki jaki taki dwu-pak czy zestaw jak ktos woli. Ten z Myszka Mickey byl jednak osobno ale musialam go tez kupic bo kocham taka Myszke Mickey:-D :-D A kupilam w K-mart. Znasz ten sklep?? ja za bardzo go nie lubie ale czasem maja cos fajnego. Akurat mam go przy pracy wiec zawsze wyskocze na lunch ogladac co maja. jednak teraz juz musze przestac bo normalnie przesada. Izka i Kochasek maz nie zabil bo nie widzial:szok: :-D Mowilam ze przemyce i nawet nie zauwazy! Jak to mowia czego oczy nie widza tego sercu nie zal:-D . Ale przysnam szczerze ze mu powiedzialam na wieczor ze cos kupilam dla malej ale nic nie powiedzial, nawet mu nie pokazalam bo ogladalismy film i nie bylo czasu.

reklama
Do góry