reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

reklama
Sorki że tak późno odpisuje ale dzisiaj dzień bez netu był :-)

Przewijak z firmy Gluck. Leży na komodzie tą przerwą w wałku w stronę brzusia mamy. Czyli trzebaby go obrócić o 90 stopni. Nie rozkłada się go już bardziej. Jest duży. Mniej więcej kwadrat 70x70 cm. Ma miękką podkładkę z gąki powleczonej ceratką. Na to przychodzi ten kolorowy materiał który ma zasuwaczek i można go prać w pralce (ten wałeczek też jest do prania wyciągany). Dzidzi leży na frotce, która również jest wypinana na zasuwaczek i też może być oddzielnie prana. Frotki w komplecie są dwie.
Kolorystyka dostepna przeróżna - bo dostosowana do kompletów pościeli.

P.S. Nadaje się tylko na komode lub coś w tym stylu, bo nie ma to żadnej twardej dechy jak w tych na łóżeczko.

Idę oglądać stanowe ciuszki.

Dorotko
kupiłam razem z pościelą w sklepie z artykułami dla dzieciaczków. Można też zamówić na sieci.

Szczerze mówiąc jestem super zadowolona również dlatego że jak zamawiałam to widziałam go tylko na zdjęciu i był dla mnie jedną wielką niewiadomą. Na szczęscie zaskoczenie było pozytywne!!!

no niestety 'troszke' kosztuje. płaciłam za komplet więc nie pamiętam, ale sprawdzę w sieci.

nie znalazłam ceny :no: z tego co pamietam placilam ok. 100 zł

za to znalazlam pogladowe zdjecie: :-)
750_0_0.jpg

reklama
kurcze faktycznie "troszkę", chociaż widziałam w jakimś markecie taki z dechą za 64zł, więc też nie był zbyt tani, a ten jest dużo ładniejszy. tyle, że trzeba go mieć na czym położyć

Do góry