reklama
E
efilo
Gość
Sorki że tak późno odpisuje ale dzisiaj dzień bez netu był :-)
Przewijak z firmy Gluck. Leży na komodzie tą przerwą w wałku w stronę brzusia mamy. Czyli trzebaby go obrócić o 90 stopni. Nie rozkłada się go już bardziej. Jest duży. Mniej więcej kwadrat 70x70 cm. Ma miękką podkładkę z gąki powleczonej ceratką. Na to przychodzi ten kolorowy materiał który ma zasuwaczek i można go prać w pralce (ten wałeczek też jest do prania wyciągany). Dzidzi leży na frotce, która również jest wypinana na zasuwaczek i też może być oddzielnie prana. Frotki w komplecie są dwie.
Kolorystyka dostepna przeróżna - bo dostosowana do kompletów pościeli.
P.S. Nadaje się tylko na komode lub coś w tym stylu, bo nie ma to żadnej twardej dechy jak w tych na łóżeczko.
Idę oglądać stanowe ciuszki.
Przewijak z firmy Gluck. Leży na komodzie tą przerwą w wałku w stronę brzusia mamy. Czyli trzebaby go obrócić o 90 stopni. Nie rozkłada się go już bardziej. Jest duży. Mniej więcej kwadrat 70x70 cm. Ma miękką podkładkę z gąki powleczonej ceratką. Na to przychodzi ten kolorowy materiał który ma zasuwaczek i można go prać w pralce (ten wałeczek też jest do prania wyciągany). Dzidzi leży na frotce, która również jest wypinana na zasuwaczek i też może być oddzielnie prana. Frotki w komplecie są dwie.
Kolorystyka dostepna przeróżna - bo dostosowana do kompletów pościeli.
P.S. Nadaje się tylko na komode lub coś w tym stylu, bo nie ma to żadnej twardej dechy jak w tych na łóżeczko.
Idę oglądać stanowe ciuszki.
E
efilo
Gość
Ciuszki extra. Podobne do tych w H&M i w Next.
Śliczniusie!!
Śliczniusie!!dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Efilo a gdzie kupilas ten przewijak
jest super
jest super
E
efilo
Gość
Dorotko
kupiłam razem z pościelą w sklepie z artykułami dla dzieciaczków. Można też zamówić na sieci.
Szczerze mówiąc jestem super zadowolona również dlatego że jak zamawiałam to widziałam go tylko na zdjęciu i był dla mnie jedną wielką niewiadomą. Na szczęscie zaskoczenie było pozytywne!!!
kupiłam razem z pościelą w sklepie z artykułami dla dzieciaczków. Można też zamówić na sieci.
Szczerze mówiąc jestem super zadowolona również dlatego że jak zamawiałam to widziałam go tylko na zdjęciu i był dla mnie jedną wielką niewiadomą. Na szczęscie zaskoczenie było pozytywne!!!
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Efilo a jesli moge spytac ile taki przewijak kosztuje,bo na allegro widzialam jakis czas temu posciel i nie powiem troszke kosztowala
E
efilo
Gość
no niestety 'troszke' kosztuje. płaciłam za komplet więc nie pamiętam, ale sprawdzę w sieci.
nie znalazłam ceny
z tego co pamietam placilam ok. 100 zł
za to znalazlam pogladowe zdjecie: :-)
nie znalazłam ceny
z tego co pamietam placilam ok. 100 złza to znalazlam pogladowe zdjecie: :-)
reklama
Podziel się:
Juz dokladniej opisac by nie szlo