reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Dziewczyny wklejam jeszcze fotkę z moim nowym rewelacyjnym zakupem-dla siebie w czasie ciąży i dla Malucha jak już będzie na etapie zabaw:-)

Załączniki

• 11.JPG
    11.JPG
    31,3 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Naprawdę ten fotel to rewelacja jeżeli chodzi o wygodę!!! znajdziecie go na allegro-fotel fatty 2xl. ok 160 zł. Polecam...mężowie będą go Wam zazdrościć, tak jest u mnie:-) aha na tym fotelu siedzę w przyszłym pokoiku Małego-musimy jeszcze położyć podłogę a tak to się prezentuje rewelacyjnie-czego nie widac na fotce

Anni komodka slicznosciowa,mi tez by pasowala bo mam duzo takich wiklkinowych koszyczkow na rozne roznosci ale chyba nic wiecej do pokoiku dziecka nie wcisne...niby dosc duzy ten pokoik ale pod kazda sciana juz cos stoi,tylko jedna sciana nie zagospodarowana bo jest kominek no i nic tam juz nie postawisz...troche mi miejsca brakuje na rozne pierdolki ale wymyslilam ze kupie taki kufer wilkinowy i wcisne go pod okno bo nie mam tam kaloryfera :)

Wiecie co..chetnie bym troszke zdjec powklejala ale nigdy tego nie ropbilam...czy trzeba te zdjecia jakos zmiejszac?
Napewno juz gdzies o tym pisalyscie tylko nie wiem gdzie szukac tej instrukcji.
Tez bym chciala sie poasic ciuszkami itp. :laugh2:

Kotek - dzieki, no wlasnie mysle by tam przewijak walnac - bo miejsce jest...

Olla - idziesz do "zarzadzaj zalacznikami" - na dole - potem szukasz zdjecia, ktore chcesz wkleic i po prawj stronie jest przycisk "wyslij" - proste, ale na poczatku tez mialam problem;-)

reklama
Do góry