reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Siwucha ale słodkie te ciuszki:-).
siwucha12
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Naprawdę ten fotel to rewelacja jeżeli chodzi o wygodę!!! znajdziecie go na allegro-fotel fatty 2xl. ok 160 zł. Polecam...mężowie będą go Wam zazdrościć, tak jest u mnie:-) aha na tym fotelu siedzę w przyszłym pokoiku Małego-musimy jeszcze położyć podłogę a tak to się prezentuje rewelacyjnie-czego nie widac na fotce
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
No fotel wygląda na wygodny, pewnie jakbym rano na niego usiadła to przez cały dzień bym siedziała
.
.anni
Fanka BB :)
Kotek juz wklejam...
do srodka juz poukladalam ubranka.. w sumie nie wyglada na duza, ale jest bardzo pakowana

do srodka juz poukladalam ubranka.. w sumie nie wyglada na duza, ale jest bardzo pakowana

Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Anni świetna ta komoda, a będziesz kładła na niej przewijak? Do tej komody pasowałby jakiś fajny fotel wiklinowy.
Olla
Melowa mamusia:)
Anni komodka slicznosciowa,mi tez by pasowala bo mam duzo takich wiklkinowych koszyczkow na rozne roznosci ale chyba nic wiecej do pokoiku dziecka nie wcisne...niby dosc duzy ten pokoik ale pod kazda sciana juz cos stoi,tylko jedna sciana nie zagospodarowana bo jest kominek no i nic tam juz nie postawisz...troche mi miejsca brakuje na rozne pierdolki ale wymyslilam ze kupie taki kufer wilkinowy i wcisne go pod okno bo nie mam tam kaloryfera
Wiecie co..chetnie bym troszke zdjec powklejala ale nigdy tego nie ropbilam...czy trzeba te zdjecia jakos zmiejszac?
Napewno juz gdzies o tym pisalyscie tylko nie wiem gdzie szukac tej instrukcji.
Tez bym chciala sie poasic ciuszkami itp.
Wiecie co..chetnie bym troszke zdjec powklejala ale nigdy tego nie ropbilam...czy trzeba te zdjecia jakos zmiejszac?
Napewno juz gdzies o tym pisalyscie tylko nie wiem gdzie szukac tej instrukcji.
Tez bym chciala sie poasic ciuszkami itp.

anni
Fanka BB :)
Kotek - dzieki, no wlasnie mysle by tam przewijak walnac - bo miejsce jest...
Olla - idziesz do "zarzadzaj zalacznikami" - na dole - potem szukasz zdjecia, ktore chcesz wkleic i po prawj stronie jest przycisk "wyslij" - proste, ale na poczatku tez mialam problem;-)
Olla - idziesz do "zarzadzaj zalacznikami" - na dole - potem szukasz zdjecia, ktore chcesz wkleic i po prawj stronie jest przycisk "wyslij" - proste, ale na poczatku tez mialam problem;-)
reklama
Spróbuję wstawić foto ciuszków może mi sie uda !!
[img=http://img215.imageshack.us/img215/5844/img3528xx4.jpg]
[img=http://img215.imageshack.us/img215/5844/img3528xx4.jpg]
Podziel się: