reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Olla najpierw wejdź w "idź do zaawansowanych" i tam na dole jest.
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
ojej, ale dużo zdjęć powklejałyście
. Dawno już nie śledziłam tego wątku.
Cudne te wszystkie rzeczy i fotel Siwuchy i ubranka. Komoda też super. Szkoda, że my nie mamy miejsca na rzeczy. Jedyny pokój dziecinny już zajęty od 4-ech lat
. Chyba trzeba zacząć budować dom ;-) . Coraz bardziej poważnie o tym myślimy. Niby mamy 3 pokoje, prawie 60 m2, tylko trójka mieszkańców na razie a już ciasno, buuuuu.
. Dawno już nie śledziłam tego wątku.Cudne te wszystkie rzeczy i fotel Siwuchy i ubranka. Komoda też super. Szkoda, że my nie mamy miejsca na rzeczy. Jedyny pokój dziecinny już zajęty od 4-ech lat
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Luka ciuszki słodziutkie :-).
anni
Fanka BB :)
Olla kochaniutka mam nadzieje ze sobie poradzialas...
jak nie, to wlasnie jak odpisujesz i zejdziesz na dol jeszcze pod okienkiem gzie piszesz tekst masz - dodatkowe opcie i tam wlasnie sa te zalaczniki ;-)
Dziewczynki piekne rzeczy!!!
u mnie tez problem czy corcia czy synek bo niby raz w 5 m-cu lekarz stwoerdzil ze raczej corcia, ale tak nie do konca bylo widac no i za kazdym razem ten maly urwis tak sie chowa ze guzik widac ;-) nawet jak na 3d poszlismy to sie lekarz nie zle napocil by to malenstwo w ogole raczylo kawaleczek buzki nam pokazac - obrucilo sie pupa i tyle bylo ;-) hehehe
jak nie, to wlasnie jak odpisujesz i zejdziesz na dol jeszcze pod okienkiem gzie piszesz tekst masz - dodatkowe opcie i tam wlasnie sa te zalaczniki ;-)
Dziewczynki piekne rzeczy!!!
u mnie tez problem czy corcia czy synek bo niby raz w 5 m-cu lekarz stwoerdzil ze raczej corcia, ale tak nie do konca bylo widac no i za kazdym razem ten maly urwis tak sie chowa ze guzik widac ;-) nawet jak na 3d poszlismy to sie lekarz nie zle napocil by to malenstwo w ogole raczylo kawaleczek buzki nam pokazac - obrucilo sie pupa i tyle bylo ;-) hehehe
Olla
Melowa mamusia:)
Juz kumam hehe dziekuje slicznie za pomoc...teraz czekam na mojego to postrykamy pare zdjeciuszek...ciuszki obowiazkowo ale tez brzunia , no i oczywiscie wkleje pare zdjec facjaty przed i po ,tak dla porownania...ale dzis tylko przed bo cos pryszczata jestem
)) i jakas gruba i popuchnieta!!!! Ciekawe dlaczego??!!!!
reklama
Podziel się:
:-) Powodzenia i życzę, żeby dzidziuś się ujawnił :-)
:-);-)