reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

przecudne te wszystkie niuńkowe ubranka :-) Ja po piątkowym USG jeśli maleństwo się ujawni to chyba cały weekend spędzę w sklepach kupując ubranka :)

reklama
A gdzie jest 'zarzadzaj zalacznikami''????
Ja przepraszam ale ja z natury taka tepa;)))
Anni napisala ze na dole a ja nie widze...na dole na tej stronie czy w profilu czy gdzie???Sorki za problem...

ojej, ale dużo zdjęć powklejałyście:szok: . Dawno już nie śledziłam tego wątku.
Cudne te wszystkie rzeczy i fotel Siwuchy i ubranka. Komoda też super. Szkoda, że my nie mamy miejsca na rzeczy. Jedyny pokój dziecinny już zajęty od 4-ech lat :). Chyba trzeba zacząć budować dom ;-) . Coraz bardziej poważnie o tym myślimy. Niby mamy 3 pokoje, prawie 60 m2, tylko trójka mieszkańców na razie a już ciasno, buuuuu.

Olla kochaniutka mam nadzieje ze sobie poradzialas...

jak nie, to wlasnie jak odpisujesz i zejdziesz na dol jeszcze pod okienkiem gzie piszesz tekst masz - dodatkowe opcie i tam wlasnie sa te zalaczniki ;-)

Dziewczynki piekne rzeczy!!!

u mnie tez problem czy corcia czy synek bo niby raz w 5 m-cu lekarz stwoerdzil ze raczej corcia, ale tak nie do konca bylo widac no i za kazdym razem ten maly urwis tak sie chowa ze guzik widac ;-) nawet jak na 3d poszlismy to sie lekarz nie zle napocil by to malenstwo w ogole raczylo kawaleczek buzki nam pokazac - obrucilo sie pupa i tyle bylo ;-) hehehe

Juz kumam hehe dziekuje slicznie za pomoc...teraz czekam na mojego to postrykamy pare zdjeciuszek...ciuszki obowiazkowo ale tez brzunia , no i oczywiscie wkleje pare zdjec facjaty przed i po ,tak dla porownania...ale dzis tylko przed bo cos pryszczata jestem;))) i jakas gruba i popuchnieta!!!! Ciekawe dlaczego??!!!!

reklama
Anni widze ze twoje malenstwo tez niesmiale...moja to jak tylko wyczula ze ja podgladamy to od razu buzinke chowala, ale za to rozkracza sie chetnie:tak:
no nie wiem co to z niej wyrosnie:-p:-);-)

Do góry