reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

reklama
Chcialam powklejac zdjeciuszka ale wszystkie maja za duza rozdzielczosc:( i co teraz:(((
Jutro zrobie zdjecia telefonem i moze w tedy mi sie uda je wkleic...jestem zawiedziona buuuu;(

Olla - ja mam bardzo prosty sposób na zmniejszanie zdjęć. Wchodzę w Akcesoria w Painta, tam jak otworzysz zdjęcie (w menu plik) wybierasz obraz - rozciągnij/pochyl i wpisz procentowo np. 40 (%). I powinno być ok.
Też miałam na początku problem z tym:szok: :-D

Dziewczynki

temat strasznie stary więc nie wiem czy jeszcze pamiętacie. Otóż na początku lutego zamówiłam mebelki dla mojej niuni. Szły i szły i dojść nie mogły.

Chcę się pochwalić że po wielu przepychankach dwa wielkie kartonowe pudła stoją u nas w przedpokoju i czekają na złożenie. Już nie mogę się doczekać. Co prawda moja za krótka szyjka przyćmiła trochę to wczorajsze wydarzenie ale i tak cieszę się ogromnie. Mam nadzieję że otwarcie kartonów nie będzie rozczarowujące...

Efilo wklejaj zdjęcia mebelków (ale na szyjkę przy ich składaniu to uważaj !) - wiem coś o tym bo moja też należy do skaracających się :-(
Na pocieszenie włąsne wklejam fotki - Niuńkowa garderoba cd. :-)

44zyo82.jpg

4c9us0x.jpg

Anni
ja to w ogóle jakaś pechowa jestem. Jak już doszły mebelki to się okazało że ja sobie ubzdurałam jakiś materacyk, który też trzeba wyprodukować. I czekam na niego już trzeci tydzień :baffled:

reklama
my dzisiaj zamówiliśmy meble (zamiast komody - 2 szafki) mają być w poniedziałek

komodę może jeszcze dokupimy:tak: i jakieś dodatkowe półki (co miesiąc coś, aż zastawimy cały pokój:-p)

Do góry