reklama
E
efilo
Gość
Kachasek
mebelki super!
Esia
no wiesz, jak zamawiałam to wydawał mi się całkiem zwykły, ale teraz to już sama nie wiem. Zaczynam faktycznie się zastanawiać czy aby nie pochodzi z kosmosu
Kokosowy, w białej powłóczce. Był taki na stanie w tej hurtowni ale jak przyjechalam odebrać pościel to już ktoś zdążył go kupić. Myślałam że moje zamówienie to zwykłe uzupełnienie stanu magazynowego. A to okazuje się zadanie wręcz nie do zrealizowania

mebelki super!
Esia
no wiesz, jak zamawiałam to wydawał mi się całkiem zwykły, ale teraz to już sama nie wiem. Zaczynam faktycznie się zastanawiać czy aby nie pochodzi z kosmosu
Kokosowy, w białej powłóczce. Był taki na stanie w tej hurtowni ale jak przyjechalam odebrać pościel to już ktoś zdążył go kupić. Myślałam że moje zamówienie to zwykłe uzupełnienie stanu magazynowego. A to okazuje się zadanie wręcz nie do zrealizowania

Jak ja Wam zazdroszczę tych wszystkich zakupów mebelkowych.:-( Ja na razie się zastanawiam gdzie łóżeczko wstawić, a co tu mówić o meblach jakichkolwiek? Zresztą nawet jak zamienimy mieszkanie, to dziewczynki za jakieś dwa lata będą razem w jednym pokoju, i trzeba będzie myśleć tak, aby dla obydwu dopasować meble.
A co do innych zakupów, to ja się wreszcie zamierzam wybrać na jakieś pakupki w przyszłym tygodniu (będzie pensyjka, no i czas już pili). Nie byłam dotąd bo ciągle czekam na dostawę ciuszków od kilku znajomych, ale się opóźniają i muszę sobie skombinować choć coś na początek do szpitala, bo jakby co to jestem goła i wesoła. Szczerze mówiąc jak oglądam Wasze zakupy to mnie już palce swędzą żeby iść, ale się trzymam w cuglach, bo nie mogę na razie wydać tyle kasy. Ale jak tylko będę mogła to frunę na łowy. IIIIjuuchuuuuu!
A co do innych zakupów, to ja się wreszcie zamierzam wybrać na jakieś pakupki w przyszłym tygodniu (będzie pensyjka, no i czas już pili). Nie byłam dotąd bo ciągle czekam na dostawę ciuszków od kilku znajomych, ale się opóźniają i muszę sobie skombinować choć coś na początek do szpitala, bo jakby co to jestem goła i wesoła. Szczerze mówiąc jak oglądam Wasze zakupy to mnie już palce swędzą żeby iść, ale się trzymam w cuglach, bo nie mogę na razie wydać tyle kasy. Ale jak tylko będę mogła to frunę na łowy. IIIIjuuchuuuuu!
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Kachasek śliczne meble, aż ci zazdroszczę. Jakbym miała osobny pokój dla maleństwa to też bym sobie takie sprawiła, a tak skończyło się na komodzie.
Jak znajdę chwilkę, to wkleję zdjęcie z zawartością ;-)
Jak znajdę chwilkę, to wkleję zdjęcie z zawartością ;-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Kachasek mebelki fajiutkie:-)
Luka ciuszki slodkie:-)
Efilo czekamy na fotki:-)
Luka ciuszki slodkie:-)
Efilo czekamy na fotki:-)
reklama
E
efilo
Gość
Najpierw trzeba to złożyć. Nie wiem czy uda nam się dzisiaj :-)
Podziel się:
jasne, że możesz, w sumie 335 zł (komoda, ta którą jeszcze bym chciała kosztuje 260) to są meble Bodzio -system Grześ (na