reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

reklama
Dzagud - nie martw sie - ja tez sie kurczowo trzymam za portfel ale powiem Ci szczerze, ze pomyslalam sobie ze kilka rzeczy jednak nawet aby poczuc sama przyjemnosc z kupowania rzeczy dla malenstwa to musze kupic...POza tym - ty masz u jedna dodatkowa "buzke" do wykarmienia -nie jest latwo:no:;-);-)

dziewczyny dziękuję:tak: już mi się lepiej zrobiło, bo mimo zamówienia, nie byłam do końca zadowolona (przez tą komodę, ale kasa niesety się nie chce rozmnażać, tylko cały czas się zastanawiam, czy nie wziąć jej na raty 10x26zł, tak w sumie będzie chyba wygodniej;-))
a problem z miejscem niestety znam, dopiero jak kupiliśmy to mieszkanie i mamy drugi pokój, to jest lepiej (najmniejsze mieszkanie jakie wynajmowaliśmy miało 24 m kw.) chociaż powoli i to wydaje mi się małe:szok: (56m)

Dziewczynki dopiero teraz mam co wkleić :-(

Oto łóżeczko:

fc6b7df221504c6fmed.jpg

I widok na pościel:
34711e06fa6d9d57.jpg

I przybornik:
e0110c48f310dc72med.jpg

A to komoda (z przewijakiem o którym już pisałam :-)):
fd6b303bd4ef1860med.jpg

I komplecik:
4671f90945c0c305med.jpg

Efilo no SUPER!!! Przesliczny ten zestw razem z posciela:tak: !!! A ten przybornik jaki swietny! Naprawde znakomity wybor!!!

Kochasek mebelki sliczne!!!

Naprawde teraz jest tyle wszystkiego do wyboru ze tylko trzeba miec kase...

Jak tak patrze na te Wasze śliczności zakupowe to mi się coraz smutniej robi, my jeszcze nic nie mamy, pozatym stoi przed nami perspektywa przeprowadzki (właściwie emigracji z Polski) i raczej nie opłaca się kupować mebelków czy innych rzeczy (myślę o malowaniu domu i innych inwestycjach tego typu) bo nie będziemy mogli tego ze sobą zabrać :-( męczy mnie tylko perspektywa egzystowania w zawieszeniu, bo trzeba przeczekać itp.

reklama
Do góry