Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny podpowiedzcie w co ubierałyście lub zamierzacie ubrać dziecko do chrztu? Kupujecie jakieś specjalne ubranko na tą okazję czy zwyczajne ale białe?
Hmm... Dobre pytanie. Jeśli będziemy chrzcili 12 sierpnia - to raczej wybiorę jedno ze zwykłych ubranek. No i nie będzie białe, bo takich w ogóle nie mamy. Biała będzie tylko biała szata i ewentualnie skarpetki ;-)
My ubraliśmy Maksia w bawełniane śpioszki i kaftanik. Komplet miał ładnie wyszyte z przodu i kołnierzyk.
Nie jestem zwolennikiem udziwnionych strojów dla niemowlaka
u nas chciny 26 sierpnia będą, kupuję biały ładny becik do chrztu i ubieram go w białe zwykłe ubranko, kusił mnie gajerek ale zdecydowalismy że taki gajer to na jeden raz, i chrzestna nie ma wprawy z dziecmi jeszcze i moze jej byc niewygodnie, a biały becik bedzie dla nastepnego dziecka i łatwo sobie maleństwo podawać. Własnie mi przyszło do głowy ze mamy te wesela we wrześniu, hmmm to może jednak gajer...