Witam co do bucikow u nas to Miki biega sobie po domu,w butach ze skorki z elefanta,ani mu sie nozka nie poci,sa troszeczke za kostke,miekkie i widze ze wygodnie mu sie w nich chdzi,a co do cieplych butow na zime to jeszcze niemamy,bo albo nr niema,albo za sztywne i chodzi w nich jak drewniane klocki mial po przybijane,albo noga niechce wejsc.juz normalnie szlak mnie trafia,a co do korki to mamy z zeszlego roku jeszcze jest dobra,bo kupowalismu ja jakos lutym lub w marcu.
reklama
Elmaluszku przepraszam
- właśnie patrzyłam na stronie Postępu i widzę że mają w ofercie i obuwie profilaktyczne i ortopedyczne, tylko w naszym sklepie w ofercie była jedynie ich ortopedyczna seria i Pani mi je tak zareklamowała
Wy macie te różowe więc na pewno są ok. zresztą polecał ci je przecież ortopeda.

szopka tak, chodzimy do dr Sionka
Jesteśmy na liście rezerwowej na 5 i 12 listopada (terminy ma na koniec listopada i początek grudnia
) i jeśli teraz się nie załapiemy, to już poczekamy i pójdziemy z dwójką na raz
Bo Małgosia musi mieć przecież usg po 4 tyg życia.
No i oczywiście, podzielę się tym, co usłyszę

No i oczywiście, podzielę się tym, co usłyszę

elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Szopka-łojeju no to kamien z serca mi spadl,ze mamy dobre.Kurcze wystraszylam sie ze dziadki 75 zlotych w bloto wywalili.Uff.Juz sobie pomyslalam ze moze sprzedawca chcial nas naciagnąc ale jednak uczciwy byl

Jak mieliśmy turnus rehabilitacyjny to trenerki, mówiły dokładnie to co pisała Esia. Do dwóch lat buciki nie powinny mieć profilowania, polecały też chodzenie boso i to nie tylko po domu. Chodzenie zróżnicowanym podłożu (trawa, ściółka, nawet beton
) świetnie stymuluje stopę i jej zakończenia nerwowe :-).
Ostatnia edycja:
siwucha12
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Blanes witaj!!!
Dawno Cię nie było na forum-chyba, że ja przeoczyłam coś.
O jakim turnusie piszesz-czy Maks ma jakieś nieprawidłowości? My jak jeździliśmy na rehabilitację to też nam kobietki mówiły o chodzeniu na bosaka po zróżnicowanej powieżchni-w zimę będzie ciężko:-(
O jakim turnusie piszesz-czy Maks ma jakieś nieprawidłowości? My jak jeździliśmy na rehabilitację to też nam kobietki mówiły o chodzeniu na bosaka po zróżnicowanej powieżchni-w zimę będzie ciężko:-(
No i my kupiłyśmy kozaki. Ceny zwalają mnie z nóg. I to nawet nie o to chodzi że kosztują tyle samo co dla dorosłych. Bardziej o to, że kosztują tyle samo, a użyje się ich 3 miesiące.
A butki mamy takie:
Obuwie dziecięce, obuwie dla dzieci, buty dziecięce, obuwie Postęp, buty dla dzieci, obuwie dziecięce Postęp, buty -sklep Internetowy

A butki mamy takie:
Obuwie dziecięce, obuwie dla dzieci, buty dziecięce, obuwie Postęp, buty dla dzieci, obuwie dziecięce Postęp, buty -sklep Internetowy
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Dzagud-mnie tez powalają ceny w pl i nie tylko bucikow

Zakupu kozaczkow zazdraszczam bo my caly wczorajszy dzien i polowe dzisiejszego spedzilismy na szukaniu kozaczkow dla Amelki i nic.Wszedzie maja od rozmiaru 4 czyli od 20 Amelka aktualnie nosi 18.Jedynie w nexcie mieli rozm.3 (skorzane)ale wogole nieocieplone.Nawet w tym sklpie w ktorym zaopatrujemy Amelke(ktory z reszta polecila nam ciocia Olla)nie ma.:-(No i stanelo na tym ze zakupilismy buciki za kostke troche ocieplone a kozaczki upolujemy w polsce jak przyjedziemy w grudniu

Dzagud bardzo ładne te kozaczki
Wyglądają bardzo zgrabnie a zarazem bardzo ciepłe.
Elmaluszku ale Amelka ma maleńką stópkę. Zuzanna ma rozm 19, ale na zimę chyba zakupimy jej kozaczki już 20. No właśnie trzeba się wkrótce zebrac co by nas zima nie zaskoczyła.
Na szczęście mam już zakupioną na Allegro kurteczkę zimową i czekam tylko aż dotrze. I też się głowię czy aby dobra będzie, bo rozm 80. Ale jak sprawdziłam dokładne wymiary to na Zu idealna. tylko nie wiem na jak długo starczy.
ładna?;-)

Elmaluszku ale Amelka ma maleńką stópkę. Zuzanna ma rozm 19, ale na zimę chyba zakupimy jej kozaczki już 20. No właśnie trzeba się wkrótce zebrac co by nas zima nie zaskoczyła.
Na szczęście mam już zakupioną na Allegro kurteczkę zimową i czekam tylko aż dotrze. I też się głowię czy aby dobra będzie, bo rozm 80. Ale jak sprawdziłam dokładne wymiary to na Zu idealna. tylko nie wiem na jak długo starczy.
ładna?;-)
reklama
Siwucha, nieprawidłowości żadnych u nas nie ma :-). Maks miał zapalenie oskrzeli i przy okazji wizyty u pediatry, zapytałam czy mam się niepokoić faktem, że roczne dziecko nie chce chodzić (to było gdzieś w maju). Uspokoił, że Maks jest ciężki i też jako chłopiec ma wolniejszy start, ale dla czystego sumienia dał mi skierowanie do poradni rehabilitacyjnej. A tam akurat sezon ogórkowy i powiedzieli, że mogą Maksia trochę pomasować i poćwiczyć, tak dla zapchania luk w grafikachBlanes witaj!!!

A co do tego zmiennego podłoża, to tak myślę, czy nie kupić jakiejś maty z wypustkami. Poszukam i jakbym coś znalazła to podeślę Ci linka.
Podziel się: