aniajw
mama Natusi
Wczoraj byliśmy cała trójką na targu (jarmark), strasznie dawno nie byłam chyba ze cztery lata, z zamiarem oglądnięcia tylko rzeczy;-). No i kupiliśmy Nati gumiaki i sandałki. A i takie dwie zwykłe małe kuleczki-piłeczki (strasznie to moje dziecię za piłkami), a w drodze powrotnej nie omieszkałam wstąpić do ciucholandu
-kupiłam młodej spódniczkę i bluzeczkę na ramiączkam ściąganą gumkami-super w niej wygląda
.
Jak wróciliśmy do domu to oczywiście najpierw gumiaki założyła (śmiesznie w nich szła na początku jak na szczudłach), i musiałam robić kałuże co by mogła się popluskać (całe spodnie pochlapała). Jak już potaplała to zakładała sandałki, za chwilę znowu gumiaki, jeszcze dobrze nie ruszyła się i zamienia znowu buty i tak chyba z tysiąc razy
:-)(pikuś gdyby sama zmieniała ale to ja musiała ciągle przekładać- już mnie nerwa brała i miała ochotę schować któreś buty
;-)). A i oczywiście to wszystko robiła z kuleczkami w ręcę:-). Gdy spać szła to z kuleczkami i w sandałkach, wsatała to też gdzie kuleczki i gumiaki i sandałki. No normalnie szok
jak dziecko moze się cieszyć z byle czego.
Także nam do kompletu na lato brakowało tylko sandałek, czyli już chyba wszystko mamy, ale pewnie i tak coś tam jeszcze się dokupi. Teraz jestem napalona by młodej kupić szmizjerkę mam trzy na oku oto linki
czadowa szmizjerka H&M 12-18msc (627700880) - Aukcje internetowe Allegro
GEORGE 86/92 ŚLICZNA LNIANA SZMIZJERKA !!! (623607946) - Aukcje internetowe Allegro
GIRL2GIRL cudna szmizjerka wiosna-lato 98 cm (623859748) - Aukcje internetowe Allegro
Jak się Wam podobają?
-kupiłam młodej spódniczkę i bluzeczkę na ramiączkam ściąganą gumkami-super w niej wygląda
.Jak wróciliśmy do domu to oczywiście najpierw gumiaki założyła (śmiesznie w nich szła na początku jak na szczudłach), i musiałam robić kałuże co by mogła się popluskać (całe spodnie pochlapała). Jak już potaplała to zakładała sandałki, za chwilę znowu gumiaki, jeszcze dobrze nie ruszyła się i zamienia znowu buty i tak chyba z tysiąc razy
:-)(pikuś gdyby sama zmieniała ale to ja musiała ciągle przekładać- już mnie nerwa brała i miała ochotę schować któreś buty
;-)). A i oczywiście to wszystko robiła z kuleczkami w ręcę:-). Gdy spać szła to z kuleczkami i w sandałkach, wsatała to też gdzie kuleczki i gumiaki i sandałki. No normalnie szok
jak dziecko moze się cieszyć z byle czego.Także nam do kompletu na lato brakowało tylko sandałek, czyli już chyba wszystko mamy, ale pewnie i tak coś tam jeszcze się dokupi. Teraz jestem napalona by młodej kupić szmizjerkę mam trzy na oku oto linki
czadowa szmizjerka H&M 12-18msc (627700880) - Aukcje internetowe Allegro
GEORGE 86/92 ŚLICZNA LNIANA SZMIZJERKA !!! (623607946) - Aukcje internetowe Allegro
GIRL2GIRL cudna szmizjerka wiosna-lato 98 cm (623859748) - Aukcje internetowe Allegro
Jak się Wam podobają?
)Buty suszyly sie na kaloryferze 2 dni