reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Wczoraj byliśmy cała trójką na targu (jarmark), strasznie dawno nie byłam chyba ze cztery lata, z zamiarem oglądnięcia tylko rzeczy;-). No i kupiliśmy Nati gumiaki i sandałki. A i takie dwie zwykłe małe kuleczki-piłeczki (strasznie to moje dziecię za piłkami), a w drodze powrotnej nie omieszkałam wstąpić do ciucholandu:tak:-kupiłam młodej spódniczkę i bluzeczkę na ramiączkam ściąganą gumkami-super w niej wygląda:tak:.
Jak wróciliśmy do domu to oczywiście najpierw gumiaki założyła (śmiesznie w nich szła na początku jak na szczudłach), i musiałam robić kałuże co by mogła się popluskać (całe spodnie pochlapała). Jak już potaplała to zakładała sandałki, za chwilę znowu gumiaki, jeszcze dobrze nie ruszyła się i zamienia znowu buty i tak chyba z tysiąc razy:angry: :-)(pikuś gdyby sama zmieniała ale to ja musiała ciągle przekładać- już mnie nerwa brała i miała ochotę schować któreś buty:wściekła/y:;-)). A i oczywiście to wszystko robiła z kuleczkami w ręcę:-). Gdy spać szła to z kuleczkami i w sandałkach, wsatała to też gdzie kuleczki i gumiaki i sandałki. No normalnie szok:szok::szok: jak dziecko moze się cieszyć z byle czego.
Także nam do kompletu na lato brakowało tylko sandałek, czyli już chyba wszystko mamy, ale pewnie i tak coś tam jeszcze się dokupi. Teraz jestem napalona by młodej kupić szmizjerkę mam trzy na oku oto linki
czadowa szmizjerka H&M 12-18msc (627700880) - Aukcje internetowe Allegro
GEORGE 86/92 ŚLICZNA LNIANA SZMIZJERKA !!! (623607946) - Aukcje internetowe Allegro
GIRL2GIRL cudna szmizjerka wiosna-lato 98 cm (623859748) - Aukcje internetowe Allegro
Jak się Wam podobają?

reklama
Aniajw, wszystkie są ładne.:tak:Weronika miała z HM taką różową, tylko dłuższą i bez paska. Też mi się strasznie w niej podobała, ale już wyrosła. Teraz na Madzię czeka.;-)

Aniajw-mnie sie tez wszystkie podobaja ale najbardziej chyba ta turkusowa:tak:

Czekam wlasnie na brata B i jedziemy zaraz zakupic sandalki bo juz nie bede miala czasu przed wyjazdem i koniecznie kalosze(ostatnio Amelkowy spacer zakonczyl sie po 15 minutach jak obleciala wszystkie kaluze wzdluz farmy:-D)Buty suszyly sie na kaloryferze 2 dni:-D pozatym spodenki i rajtuzy cale mokre

Hehe Elmaluszek to mamy podobny gust, mi sie tez ta turkusowa najbardziej podoba :-) Aniajw-nawet nie wiedzialam ze to sie fachowo szmizjerka nazywa, ja zawsze mowilam "kubraczek" :-D Ogolnie bardzo ladne :tak:

Aniajw mnie też się spodobała ta niebieska:-D najbardziej.

I my również zakupiliśmy wczoraj sandałki dla Zu. Oczywiście Ecco. Ale mam teraz zniżki na wszystkie butki 10%, więc nie jest tak najgorzej z ceną. A sandałki są lekkie jak piórko i mięciutkie jak .... kaczuszka;-):-D I Zuzka jak Natalka też chciała w swoich iść spać:-D

622705896

Anielap-a my kupilismy takie.Jak na razie to najwieksza zabawa jest rozpinanie rzepow:tak::-DWasze czerwone sliczniutkie.

Anielap Elmaluszek ładniusie sandałki. Ja też mam takie bardziej sportowe tylko że białe z delikatnym różem, na rzepy.
Co do szmizjerki to mnie też właśnie ta turkusowa się podoba (znalazłam jeszcze jedną identyczną tylko że morelową), a jak pokazałam mojemu mężowi kiecunie to ta turkusowa mu się najmniej podobała, bardziej był za tą różową (już po licytacji) lub morelową. A ja i tak będę chciała kupić tą co mnie się podoba ha ha ha:-D:-D:-D

Elmaluszku śliczne sandałki. Kazałam Ci wstawić zdjęcie bo mnie się strasznie buciki z Nexta podobają. Niestety u nas ich nie ma. Jedynie na allegro, ale bez przymiarki:-( Wogóle wszystkie ciuszki z Nexta są ślicznościowe.

Aniajw napewno nie niebieska szmizjerka? Bo moze ja ją kupię?;-)​

reklama
Anielap Elmaluszek śliczne te buciki, Laura też ma czerwone.
Aniajw mi wszystkie podobają, ale chyba najbardziej brązowa i różowa słodziutkie są ;-).

Do góry