Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Próbowałyście już piec te ciasteczka z delecty. Ja kupiłam dwa opokowania jakiś miesiąc temu i jeszcze żadna ludzka siła nie podziała na mnie żeby je upiec ;/
Dobre sa??
oj tam oj tam, dorota, będziesz czytać aż ci się będą uszy trzęsły
ja na obiad zrobię chyba mielone, nie mam weny dzisiaj na wymysływczoraj zrobiłam antypierogi, ulubione danie mego małża, więc dzisiaj się nie muszę megastarać
![]()

a włąscie - jaki macie pomysł na obiad dzis? obrócz muffinków
loooo status mi sie zmieni - jestem wdrożonajuz nie poczatkująca
szybko
![]()
hihihhii
antypierogi to wynik zbyt dużej ilości nadzienia do ruskich, na jakie raz w życiu się porwałam
więc nadzienie zostało (ziemniaki+ser biały+smażona cebulka i ja dodałam mnóstwo przyprawy do dań z ziemniaków), robisz z tego jakby mielone, w jajku, w bułce, smażysz i wychodzi coś pysznegoja zładam takich cztery-pięć i mam dosyć (a zapewniam was, że jadam duuuużo), natomiast małż wczoraj zjadł dziesięć i stwierdził, że on może to jeść codziennie
noooo, wreszcie ktoś zwrócił uwagę na mój avatar, no same powiedzcie, dobrany idealnie, a patrząc w lusterko - qrcze - nawet podobny![]()