aninaka
Fanka BB :)
.ostatnio powiedział że pozwoli dzidziusiowi u siebie też spać i będą spać razem....słodziak nasz
![]()
Kochany!
Będzie teraz Starszym Bratem:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
.ostatnio powiedział że pozwoli dzidziusiowi u siebie też spać i będą spać razem....słodziak nasz
![]()
Będzie teraz Starszym Bratem:-)
:-)Dziewczyny Kochane:-) Dzisiaj przegladalam z kolezanka str. intern z wozkami.
Prosze powiedzcie co sadzicie o tym modelu - szczerze i bez ogrodek:-)
Hauck Apollo 4 All In One - mit Babywanne & Babyschale & Zubehör - A-Khaki - 2010 | Babyartikel.de
No cena mi sie spodobala, tak na marginesie;-)
Bo jak sobie przetłumaczę to tak, ale wyglądają jak piankowe. No i ta amortyzacja jakaś niewidoczna.
:-)Jak myslicie?Mi się bardzo podoba ten wózeczek. A kolor na pewno musisz obejrzeć na żywo bo na zdjęciach to nie widać dokładnie. Mi się chyba najbardziej podoba limonkowy i czarny :-)Dziewczyny Kochane:-) Dzisiaj przegladalam z kolezanka str. intern z wozkami.
Hauck Apollo 4 All In One - mit Babywanne & Babyschale & Zubehör - A-Khaki - 2010 | Babyartikel.de

Wózeczek super bardzo mi się podobaDziewczyny Kochane:-) Dzisiaj przegladalam z kolezanka str. intern z wozkami.

:-)śliczna kołyska :-)
kurde, ze też ja nie moge sie przełamać zeby jakies łóżeczko kupić czy coś....