reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Dziewczyny Kochane:-) Dzisiaj przegladalam z kolezanka str. intern z wozkami.
Prosze powiedzcie co sadzicie o tym modelu - szczerze i bez ogrodek:tak::-)
Hauck Apollo 4 All In One - mit Babywanne & Babyschale & Zubehör - A-Khaki - 2010 | Babyartikel.de

No cena mi sie spodobala, tak na marginesie;-)

A Luftkammerräder to są koła pompowane?:zawstydzona/y: Bo jak sobie przetłumaczę to tak, ale wyglądają jak piankowe. No i ta amortyzacja jakaś niewidoczna.
A w ogóle to super. I kolorek nawet fajny:-)

No i leciutki jest jak na wielofunkcyjny!!!

Wiesz co kola ma piankowe czy jakies takie;-)ale to akurat dla mnie nie problem, bo przy pierwszym dziecku mialam podobne (z Deltim czy cus takiego)I sprawdzily sie niezle. Kolorek fajny ale zastanawiam sie nad brazem z niebieskim - tez wyglada niezle.
Dzieki za opinie:-)

Dzieki Dziewczyny za opinie:-)
Jeszcze poczytam o testach na ten wozek z ADAC, bo ponoc one sa najbardziej wiarogodne i mysle, ze jak beda pozytywne to jestem zdecydowana na zakup.
Tylko czy braz z niebieskim pasuje do dziewczynki??:eek::-)Jak myslicie?

Dziewczyny Kochane:-) Dzisiaj przegladalam z kolezanka str. intern z wozkami.
Prosze powiedzcie co sadzicie o tym modelu - szczerze i bez ogrodek:tak::-)
Hauck Apollo 4 All In One - mit Babywanne & Babyschale & Zubehör - A-Khaki - 2010 | Babyartikel.de

No cena mi sie spodobala, tak na marginesie;-)
Mi się bardzo podoba ten wózeczek. A kolor na pewno musisz obejrzeć na żywo bo na zdjęciach to nie widać dokładnie. Mi się chyba najbardziej podoba limonkowy i czarny :-)

reklama
śliczna kołyska :-)
kurde, ze też ja nie moge sie przełamać zeby jakies łóżeczko kupić czy coś....

Nesca, a ja mam odwrotny problem :eek:
Chciałabym już kupić parę rzeczy, ale niestety na razie nic z tego. Mamy mebelki dostać od znajomej, ale to będzie dopiero w połowie grudnia (kupować będę tylko wtedy, jeśli coś będzie z nimi nie tak - np. za bardzo zniszczone). :eek:
Ciuszki z kolei będę mieć od mojej mamy - bo babcia się rozszalała zakupowo - i też póki nie zobaczę, co już kupiła, to też nie ma sensu kupować, bo potem będę mieć wszystkiego za dużo.:eek:

Mi się bardzo podoba ten wózeczek. A kolor na pewno musisz obejrzeć na żywo bo na zdjęciach to nie widać dokładnie. Mi się chyba najbardziej podoba limonkowy i czarny :-)

Wózeczek super - ten zielony nawet ładniejszy. ;-)
Ale ja bym się na niego nie zdecydowała. Nie wiem, może źle myślę, ale wydaje mi się, że mniejsze i zwrotne przednie kółka nie dają wózkowi takiej stabilności, a wózek będzie jechał sam (niekoniecznie w tą stronę co Ty chcesz) na każdej nierówności nawierzchni.:sorry:

Do góry