reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
no no widze ze juz wyprawki powoli szykujecie :)
ja mam duzo rzeczy po Córci wiec Nam nie wiele potrzeba, chyba ze sie okaze ze to chlopczyk ;) jedyne co to by sie wozek przydal bo glebokiego to nie mamy tylko spacerowke wiec za zimno by bylo Dzidzi

ale tez myslalam zeby zamiast wozka chuste kupic i przez pierwsze miesiace nosic na sobie a jak bedzie juz cieplej do wozia tego co mamy :)

fajne te bodziaczki tez mielismy taki gdzies pewnie jeszcze jest :)

Ilonaa mam pytanie mialas usg 3D/ 4D ? widze w podpisie masz taki 3wymiarowa fotke Dzidzi, gdzie takie robilas jesli moge sie spytac :) z gory dzieki za odpowiedz :)

ja nie wiem jak Wy ale czuje sie juz duzo lepiej i w ogole mam wiecej enrgii itd :)

Ostatnia edycja:
A to wlasnie kupilam :) dorzuce do prezentu ur dla mojego Kochanego:) nie moglam sie powstrzymac :)

Załączniki

• IMG_3923.jpg
    IMG_3923.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_3924.jpg
    IMG_3924.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 52
Uff a ja już myślałam,że tylko ja zwariowałam i zaczynam kupować ciuszki :) Kupiłam 2x body,czapeczki i dziś na allegro zamówiłam parę rzeczy.Dziewczyny,czy któraś z lutówek "zna" już płeć?

A tak w ogole to sie nie przedstawiłam.Plastelinka z Krakowa :) Pierwsze dzidzi w drodze,5 miesiąc termin walentynkowy ale wydaje mi się że urodzę wczesniej :p

Uff a ja już myślałam,że tylko ja zwariowałam i zaczynam kupować ciuszki :) Kupiłam 2x body,czapeczki i dziś na allegro zamówiłam parę rzeczy.Dziewczyny,czy któraś z lutówek "zna" już płeć?

A tak w ogole to sie nie przedstawiłam.Plastelinka z Krakowa :) Pierwsze dzidzi w drodze,5 miesiąc termin walentynkowy ale wydaje mi się że urodzę wczesniej :p
Nie bój się nie jesteś sama Lutowe mamuśki już wpadają w szał zakupów;-):-) co do płci już trochę dziewczyn zna płeć poszukaj na podforum jest specjalny dział chłopie czy dziewczynka albo ogólnie na liście Lutówek:
https://www.babyboom.pl/forum/luty-2010-f298/lista-lutowek-sniezynek-2010-a-28150/

Dzieki Partycja:D Powoli zaznajamiam się z forum a jest tu sporo do czytania :D Mam do Was pytanko czy body z krótkim rękawkiem się nie przydadzą jak rodzimy w Zimie?
I kolejna rzecz,jak z takim maluszkiem wyglada wyjście na powietrze? Takie mroźne...niby wózek,kombinezon,czapa,rękawiczki ale z drugiej strony takie malusie i dopiero do rozwinięte płucka... hm?

Dzieki Partycja:D Powoli zaznajamiam się z forum a jest tu sporo do czytania :D Mam do Was pytanko czy body z krótkim rękawkiem się nie przydadzą jak rodzimy w Zimie?
I kolejna rzecz,jak z takim maluszkiem wyglada wyjście na powietrze? Takie mroźne...niby wózek,kombinezon,czapa,rękawiczki ale z drugiej strony takie malusie i dopiero do rozwinięte płucka... hm?
nie można wychodzic chyba jak jest poniżej -5 zresztą google prawdę ci powie http://twoj-niemowlaczek.com.pl/spacery.php

reklama
Do góry