reklama

Szansa na ciążę pomoc

Hej prosze o wyrozumiałość jestem młoda a to była dopiero druga taka sytuacja w moim zyciu
otóż gdy miałam dni płodne to z partnerem chwilę ocieraliśmy się bez ubrań a potem doszło do chwilowego seksu w prezerwatywie jednak po chwili przerwaliśmy i nie doszło do wytrysku.
w międzyczasie nie pamiętam czy po tym ocieraniu czy przed również penetrował mnie palcami i boję się że jakoś przedostał się preejakulat do środka.
czy ja mogę być w ciąży?? to było 4 lutego 13 dzień cyklu. dziś jest 31 dzień cyklu okres mi się spóźnia trzy dni i jestem bardzo zestresowana strasznie się boję nakręcam mam nerwice lękową test mogę zrobić dopiero za 2 dni ale powiedzcie mi prosze czy to możliwe żeby doszło do ciąży?
niby wiem że to nie jest takie proste nie było wytrysku w środku, nie było penetracji penisem bez gumki. ale co jeśli ten preejakulat z warg i palców został „wepchnięty” do środka…
zawsze mam regularne okresy w lutym byłam przeziębiona prawie tydzień miałam tez wyjazd 300km od domu i ostatnie moje dwa okresy były bardzo skąpe czy to może być przyczyną opóźnienia??? czuję delikatne skurcze podbrzusza jak przed okresem i ból na dole pleców. wszystko tylko nie ciaza prosze o wsparcie wyrozumiałość

reklama
Serio?
To , że jesteś młoda nie zwalnia Cię z posiadania wiedzy skoro uprawiasz seks. Powinnaś wiedzieć co z czym się wiąże. Nie nie ma szansy na ciąże. Widać brak podstawowej wiedzy. Nikt nie zachodzi w ciąży z palca, tylko z seksu z pełnym wytryskiem, choć przerywany seks też nie daje 100% gwarancji.

Polecam się douczyć i zacząć stosować antykoncepcję.

Serio?
To , że jesteś młoda nie zwalnia Cię z posiadania wiedzy skoro uprawiasz seks. Powinnaś wiedzieć co z czym się wiąże. Nie nie ma szansy na ciąże. Widać brak podstawowej wiedzy. Nikt nie zachodzi w ciąży z palca, tylko z seksu z pełnym wytryskiem, choć przerywany seks też nie daje 100% gwarancji.

Polecam się douczyć i zacząć stosować antykoncepcję.
to dlaczego wszędzie ludzie piszą że są szanse nawet w taki sposób

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry