Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój Maciek też przez pierwsze 4 m-ce zanosił sięmy w czwartek byłyśmy na szczepieniu. Tym razem Majula kłuta była w ramię:-(. I tak płakała okropnie. Oczywiście się zapowietrzyła na dość długo, pielęgniarka dmuchnęła jej w buzię, lekarka zawrała się zza biórka. Ten bezdech jest straszny - tak się zawsze boję:-(. Teraz i tak sobie już ładnie radzi, bo kawał kobitki już jest!![]()
- teraz już mu minęło na szczęście, robił się przy tym siny- pediatra wysłała nas do kardiologa- ale na szczęście wszystko jest ok.Kardiolog powiedziała że mamy iść raczej do neurologa ale nie byliśmy-TERAZ JEST OK, JAKOŚ SAMO PRZESZŁO
:-) .BARDZO CI WSPÓŁCZUJE , BO WIEM JAKIE TO STRASZNE UCZUCIE-MNIE ZAWSZE DOPROWADZAŁO DO ŁEZ
.JA TEŻ ZAWSZE DMUCHAŁAM W TWARZ I PODNOSIŁAM DO GÓRY ŻEBY ZAŁAPAŁ POWIETRZA- JAK SOBIE PRZYPOMNE- ACH TO STRASZNE
madziu_g ciekawe czemu do kardiologa was wysłali, bo właśnie Majula chodzi do kardiologa /jeździ raczej/, bo ma przeciek na serduchu. Co to może mieć współnego?! muszę się dowiedzieć!.... pediatra wysłała nas do kardiologa....
, bo te bezdechy są naprawdę przerażające.:-(
Mam nadzieję na kolejne spotkanie, tym razem w bardziej sprzyjających warunkach , bo w przychodni to nie było czasu na pogaduchy;-)
, koniecznie spotkajmy się "Ślązaczki " jak najszybciej , może w weekend majowy w parku?Ja mam wolne od 28.04- 6.05.07 Może i Wam jakiś dzień by pasował???
.
. Po tej ostatniej historii z 26-letnim DJ-em, który zwinął się w ciągo bodajże 3 dni
:-( :sick: , to blady strach padł na mojego ślubnego, tym bardziej, że dorabia na dyskotece i z opolskiego dużo osób na tą dyskę przyjeżdża
:-(