reklama

Szczepionki

reklama
Ragna dobrze, że już po wszystkim:-)
Buziaczki dla wszystkich szczepionych maluszków w tym tygodniu i następnym też !!!

Edit. "Zaproszenie" na szczepienie mamy na 26-27 stycznia, a moja córa zakatarzona...

Ostatnia edycja:
Pudzianek miał dzisiaj szczepienie Priorixem. Mam nadzieję, że żadnych reakcji po tej szczepionce mieć nie będzie. Pediatra powiedziała, że gorączka, a nawet wysypka mogą wystąpić ok. tygodnia po szczepieniu.
U nas nikt się nie zainteresował tym, że dzisiaj dopiero przyszliśmy i myślę, że gdybym nie przychodziła jeszcze jakiś czas to i tak by nikt nie przejął się tym.

Natolin, u nas było OK po szczepieniu. Trzymam kciuki, żeby Pudzianek też obył się bez niepożądanych reakcji. U nas w ogóle lekarka i pielęgniarka powiedziały, że dzieci dobrze znoszą Priorix, czym mnie zdziwiły, ale pozostało im zaufać. Cieszę się, że mamy to już za sobą.

nat - kciuki zacisniete.

kania, my mamy isc 26tego w czwartek, bo 12stego w koncu nie mielismy. Tez jestesmy zakatarzeni, ale trzymam Pawla w domu, nigdzie nie wychodze, trzymam w cieple i licze na to,ze do czwartku katar minie. Zdrowka i wam zyczymy!

reklama
Eliza,Ragna ,Nat- kciuki mocno zaciśnięte,by Wasze dzieciaczki zniosły szczepienie niezauważalnie.
Co do Priorixu,to p o n o ć jest mniej szkodliwy niż szczepionka MMR,ale....ja i tak się boję....:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry