reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

ja zainwestowalam i kupilam specjalne przescieradla gumowane od spodu na wierzchu sa takie jak zwykle frotte. Nieprzemakalne. I chociaz kosztowaly troche wiecej (okolo 35 zlotych) to nic nie powinno mi przemoknac juz.Kupilam w Smyku.

reklama
ja zainwestowalam i kupilam specjalne przescieradla gumowane od spodu na wierzchu sa takie jak zwykle frotte. Nieprzemakalne. I chociaz kosztowaly troche wiecej (okolo 35 zlotych) to nic nie powinno mi przemoknac juz.Kupilam w Smyku.

ja też takie chce kupić :tak: na allegro widziałam nawet około 20zł a i tak muszę mieć na zmianę wiec zamówię z 2 komplety to mam jeszcze zwykłe :tak:

A ja nadal czekam za koszyczkiem :cool: jeszcze nie dotarł ciekawe jaki będzie i w jakim stanie no i nadal czekam kiedy łóżeczko będzie do odbioru za to chociaż nie wpłaciłam jeszcze ;-)

Chyba macie rację z tymi kołyskami na płozach. No bo jak mi tam pies łapę wsadzi pod płozę to niezła awantura może i być :-).
Widziałąm kiedyś na jakimś zagranicznym programie, że można kupić materacyki powlekane bawełna organiczną. No bo w końcu dziecko wdycha te wszytskie chemikalia, którymi uprawy bawełny są pryskane i teraz usiłuję znaleźć cos takiego na necie... spotkałyście się z tym?

ja kupuję butelkę z lovi samosterylizującą, słyszałam b.dobre opinie o niej i babka w aptece strasznie ją chwaliła. na allegro kosztuje chyba 18zł 250ml :tak: wystarczy na 1,5minuty do mikrofalówki włożyć i nie potrzebny sterylizator :-p

Najleprzy materac dla dzieci jest materac sprężynowy jedno strefowy!mój mąż pracuje pare lat w salonie materacy i tłumaczył mi że nie ma leprzych dla dzieci!Taki też kupiłam dla swojego dzidziusia:)
a na materac polecam nakladke tzw. ochraniacz. Z jednej strony jest on podgumowany a z srugiej miękka bawełna na to nakłada sie zwykłe przescieradło i dzidzius moze siusiac do skutku i tak nic nie przesiaknie a potem nakładke mozna prac! kupiłam taka nakladke do łóżeczka jak i na swój materac!bo każda z nas napewno nie raz bedzie miała malca u siebie na materacu:)
pozdrawiam

reklama
Dziewczyny jakiś czas temu któraś podawała link Allegro z pościelą dla dzidzi, taka w paseczki najchętniej z wypełnieniem. Zauważyłam ,ze ceny na Allegro tej samej pościeli bardzo sie różnią. Może macie jakiegoś upatrzonego, taniego sprzedawcę?:eek:
Im więcej przeglądam tym bardziej sie gubię.

Do góry