reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

szczęśliwe sierpiniowe mamusie!!

V

viewiorka

Gość
witam wszystkie kobietki, które mają termin na sierpień!! Ja o ciąży dowiedziałąm się tydzień temu a dziś miałam już USG. Widziałam jak bije serduszko mojego maleństwa!! To niesamowite uczucie!! A bałam się, że jest za wcześnie i nic nie zobaczę :D. proszę Was kochane mamusie piszcie i dzielcie się swoimi odczuciami i problemami.
Pozdrawiam wsystkie mamusie i ich groszki i fasolki :p

reklama
K

kalina

Gość
Ja rowniez o ciazy dowiedzilam sie tydzien temu, ale na usg umowiona jestem dopiero 22 grudnia. Mma nadzieje ze wszystkim zrobie niespodzianke na swieta. Pozdrawiam. Chcilabym zyby i dla nas bylo juz forum. Pozdrawiam

A

Anonim

Gość
witam
tez mam termin na sierpien i o ciazy dowiedzialam sie ponad tydzien temu jestem w 6 tygodniu wedlug wyliczen a moje malenstwo jest za male na 6 tydzien jest ok 4 tygodnia i nie widac go jeszcze, martwie sie :cry:
A ja jestem strasznie napeczniala mam duzy brzuch i piersi

Pozadrawiam was

Witam,

Wydaje mi się że nie masz się co martwić. Ja też byłam w podobnej sytuacji. Z obliczeń wynikało że to 6 tc a na usg wyszło że to dopiero 4tc. Lekarz stwierdził że wszystko jest ok bo przecież normalnie wiek ciąży liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki a przecież najprawdopodobniej w ciążę zachodzi się mniej więcej dwa tygodnie póżniej. Wtedy na tym usg też nie było jeszcze widać maluszka tylko sam pecherzyk płodowy ale już 2 tygodnie później był już widoczny i maluszek i malutkie bijace serduszko :D dletego nic się nie martw bo najprawdopodobniej wszystko jest ok.

A

Anonim

Gość
dzięki za pocieszenie sokolico

jednak sie martwię bowzięłam pod uwage to ze tygodnie liczy sie od pierwszej miesiaczki tak wiec moje malenstwo ma 2tygodnie i go nie widac a powinno miec 4, tym bardziej ze codziennie mierzylam temperature w czasie cyklu i tak mi wyszlo ze poczeło sie 17 stycznia, moze cos sie przesuneło w cyklu i nie zauwazyłam albo jest chore.. :cry: jak powiedziala doktorka

trzymajcie sie

B

beciaa

Gość
Hej. Witam wszystkie mamy. Ja rónież spodziewam sie dziecka jakos tak pod koniec sierpnia. Dokładnie nie wiem jeszcze kiedy, ponieważ nie byłam u lekarza (urlop). O ciąży dowiedziałam się dwa dni temu i mam nadzieję, że test domowy mnie nie zawiedzie, tak jak nie zawiódł mnie przy pierwszej dzidzi. A bo i muszę Wam powiedzieć, że jestem juz mamą ... pięciomiesięcznego Piotrusia. Siedzi u mnie na kolanach i piszemy razem ten list . Ciąża jak się pewnie domyślacie była dla mnie totalnym zaskoczeniem , ale i rónież radościa. Troche się boję jak sobie poradzę - gotowanie, spacery, bo moje maluszki będą mialy różne potrzeby w tym samym czasie :roll:

Także pozdrawim serdecznie i służę radami pięciomiesięćznej mamy.

reklama
B

beciaa

Gość
a ten mój post to ze cztery razy wysyłąłam i widze że jest w różnych miejscach. Cóż dopiero się uczę, bo jestem tu pirewszy raz.
Pozdrawiam.

Do góry