Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję za informację, właśnie potrzebuję informacji,gdzie go zakładają,bo będę musiała to zrobić.Nie mam tego szwu więc za wiele nie pomogę. Ale wiem ze zakładają go w szpitalu Świętej Zofii w Warszawie przez profesora Jakiela
orientujesz się czy jest to refundowane na NFZ ?Nie mam tego szwu więc za wiele nie pomogę. Ale wiem ze zakładają go w szpitalu Świętej Zofii w Warszawie przez profesora Jakiela
orientujesz się czy jest to refundowane na NFZ ?
Spróbuj skontaktować się ze stowarzyszeniem Nasz Bocian. Myśle, ze mogą podpowiedzieć gdzie i jak mogłabyś taki szew założyć.Może któraś z was się orientuje gdzie można taki szew założyć? Wiem,że można było w Łodzi u doktora Krasomskiego,ale niestety on zmarł w 2020 roku.
No właśnie u mnie inny jest problem,bo ja po operacji onkologicznej nie mam szyjki macicy i bez tego szwu nie donoszę żadnej ciąży.Bardzo Cię przepraszam, że dopiero teraz odpisuję ale umknęło mi
Niestety nie wiem. W ogóle o czymś takim dowiedziałam się przypadkiem, leżąc w szpitalu z dziewczyną która taki szew miała. U niej powodem założenia go było dwukrotne poronienie w okolicach 20 tygodnia ciąży. Ona na pewno zakładała go prywatnie i dość sporo to kosztowało (niestety nie pamiętam ile, ale chyba powyżej 5 tys.). Z tego co mówiła najpierw miała mieć go zakładanego również w Warszawie, ale w szpitalu "Uniwersyteckie Centrum Zdrowia Kobiety i Noworodka WUM" - i tam chyba to miało być na NFZ, ale coś nie poszło i lekarz ostatecznie wprost powiedział, że założy jej dopiero jak urodzi trzecie martwe dziecko
Wiem z innych postów, że u Ciebie problem jest inny więc może będziesz miała większe szanse i predyspozycje na sfinansowanie tego przez NFZ
W internecie znajdę kontakt do nich ?Spróbuj skontaktować się ze stowarzyszeniem Nasz Bocian. Myśle, ze mogą podpowiedzieć gdzie i jak mogłabyś taki szew założyć.
Zdecydowanie, maja swoją stronę.W internecie znajdę kontakt do nich ?