no właśnie ja zaczynałam od magnezu w 24 tygodniu ale to już w ogóle nie działało i lekarz przepisał fenoterol i kazał się oszczędzać i może tu tkwi mój błąd bo troszkę o tym zapominam dopiero mąż mi przypomina chyba trzeba to sobie przyjąć do serducha i stosować się.
eldcia moja malutka właśnie jest już ułożona główką w dół to pewnie tutaj przyczyna i tak strasznie rozpycha się pod żebrami że aż niekiedy oddychać się nie da i boli oj bardzo boli czyli pozostaje zacisnąć ząbki i dzielnie znosić "niedogodności" błogosławionego stanu
eldcia moja malutka właśnie jest już ułożona główką w dół to pewnie tutaj przyczyna i tak strasznie rozpycha się pod żebrami że aż niekiedy oddychać się nie da i boli oj bardzo boli czyli pozostaje zacisnąć ząbki i dzielnie znosić "niedogodności" błogosławionego stanu

mam nadzieję że to nie to o czym piszecie nie puchnę i nie ma białka w moczu badania robiłam wczoraj i wyszły krwinki białe 1-2-3 wpw i krwinki czerwone 0-1-2 wpw (św) i nie wiem co to oznacza
. A lekarz wie bo to u niego wyszło to ciśnienie i kazał kontrolować i tak od 2 tygodni niekiedy spada ale nie dużo a chodzę do dr.Barana 11.01 mam kolejną wizytę ciekawe co powie