reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

SZTUCZNE MLEKO

reklama
no super sprawa. ja chetnie tez z maja poszłabym na basenik. ale nie moge sie wybrac. trzeba chyba sie zebrac..... ::)

MADZIA zbierz sie zbierz, bo to na prawde duza przyjemnosc nie tylko dla bobaska ;D. My dzisiaj pobudka na jedzonko o 5, pozniej spanko i o 9 nastepna butla mleczka. A za niedlugo zupka sloiczkowa:)). Juz nie mam sily z tym moim malym dzidziolem ;D, bez przerwy na brzuch sie przewraca, a potem marudzi, bo z powrotem sie nie moze odwrocic i tak juz od 3 tygodni:)). Moze sie niedlugo sam nauczy odwracac na plecki to mamusi biegania w ta i z powrotem zaoszczedzi ;)

my tez mielismy problemy z tym przewracaniem . maja zasypiała na brzuszku i tak jest do dzis a nie mogła sie sama przewrócic jak była mniejsza. wybudzała sie i ja ja znów na brzuch i tak wkoło. eeeeeeeeehhhhhhhh. ale jeszcze troszke aga29 i maluszek sam bedzi esobie radził.
my wstałysmy dzis 0 7.00 -
nareszcie spimy całą noc
;D

To gratulacje Madzia, ze coreczka juz cale nocki przesypia!!! Nasz na szczescie przesypia nocki juz odkad skonczyl poltora miesiaca ;D Bardzo wspanialomyslny ten nasz dzidzius, daje mamusi i tatusiowi sie wyspac :laugh: Teraz sobie drzemie i a ni wstac nie chce, a trzebaby bylo cos zjesc. Nie bede go budzic, jak wstanie to dostanie swoje "papu" ;)

z tego co sie orientuje zwykly bebilon kosztuje okolo 22-25zl w sklepach,bo bebilon pepti(dla uczulonych)jest w aptece i na recepte placi sie polowe ceny.pozdrawiam

reklama
My juz po sniadanku butelkowym ;) Teraz dzidzia sobie smacznie spi, a mamusia moze troche posiedziec przed komputerkiem ;D. Pogoda u nas nie zaciekawa,cieplo, ale caly czas zachmurzone i pewnie bedzie padac, jak wczoraj. Zmoczylo nas wczoraj na spacerku, ale coz, nie mozna bylo przewidziec, iz nagle bedzie burza ::). Zastanawiam sie kiedy moj maly usiadzie, bo juz pieknie podnosi glowke i tulow do siadu, ale jeszcze sie troche chybocze na boczki, a nozki to ma takie silne, ze chyba od razu stanie, zamiast raczkowac ;)

Do góry