reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Dzień dobry dziewczynki :-) u mnie wieje strasznie brrr ostatni w tym tygodniu dzień dwunastek całe szczęście bo już mam dość.
Myślałam ze @ już poszła a tu jeszcze leci...:-( mam nadzieje ze dostatek bo bym chciała męża wykorzystać jutro :-)
Andzia zawsze do usług nasza Ewa tez ma duże doświadczenie wiec jak macie pytania piszcie będziemy się wszystkie jeszcze edukować co i jak bo ja wciąż wielu rzeczy tez nie wiem :-)
Buziaczki miłego dnia kochane :-*:-*:-*

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Witam dziewczyny[emoji5] Jadzia ja już też w pracy ehh
Każda z nas ma inne przejścia... ale razem damy radę[emoji5] ja właśnie będę umawiać się do gina który zajmuje się niepłodnościa, powiem Wam ze przy 1 ciąży miałam super lekarza w Kraku ale niestety mi uciekł i nie mogę go znaleźć [emoji22] natomiast później z wygody przeszłam do miejscowego i poprostu tragedia zero badań nic... ważne że skasował za wizytę. Dlatego też porobiłam prywatnie badania które miałam przed 1 ciążą i do nowego lekarza jadę do Kraka. Niech mnie już kieruje i prowadzi[emoji5] byle do celu[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry kochane [emoji1]
Jadzia, Ewa, macie cenną wiedzę która na pewno Nam sie tutaj przyda :)
Monia, ciężko znaleźć dobrego lekarza. Mam nadzieje, że ten będzie Cię leczył a nie tylko brał pieniądze i udawał zainteresowanie.
A ja nie wiem co się dzieje, brzuch cały czas mnie boli, szczególnie rano, najbardziej lewy jajnik [emoji46][emoji46] miłego dnia dziołszki :)

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry Dziewczynki, w Gdańsku niestety pochmurno. Jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem to powinnam testowac 27.12 :) ale w moim przypadku może być bardzo różnie. To pierwszy cykl po odstawieniu anty więc jedna wielka niewiadoma :p. Od wczoraj czuje delikatne ciągnięcie w dole brzucha, ale temperatura poranna bez zmian. Kurcze, jestem zielona jak szczypiorek na wiosnę :p. To dopiero pierwszy cykl starań w moim życiu [emoji4].

Miłego dnia :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczynki ja moje starsze szkraby zaprowadziłam już do szkoły i przedszkola i jadę na zakupy dziś wolne... Ale wiecie co chciałam kupić sobie dziś spodnie ale stwierdziłam że jakby dzidziuś był to po co jak będzie rósł brzuch [emoji23][emoji23]takie myśli mnoe dopadają heheheh... A tak poza tym u nas też bardzo wieje i jeeeest bardzo zimno [emoji300] miłego dnia [emoji8]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Magda to trzymamy kciuki[emoji5] u mnie w górach słonecznie[emoji5] a tu niestety w pracy trzeba siedzieć[emoji13]

Andzia to zamiast spodni to jakąś koszulkę na dobry humor[emoji5] ja się jutro na jakieś zakupki wybieram... hehe

reklama
Hehe myślisz? no to kupię jakąś bluzkę [emoji2][emoji2] aby humor był lepszy dokładnie tak jak mówisz

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry