reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Anita ogromne gratulacje dla Oskarka.Rodzica cieszy jak dzieciątko się tak pięknie rozwija.
Mini domek na wsi i super szwagierka jako jego właścicielka to jest to ;-):-D:-D
Kasia teren zbadam i zdam relacje ;-)
Ania ja tam jednak noworodka bardziej lubiłam.Zatęskniło mi się za nim jak otworzyłam Twojego linka.

Spokojnej nocki cioteczki.

Dana jesteś jeszcze? Ja mam sentyment do N bo tam wszystko się zaczęło :tak:
Mini mamy ukrytą galerię :zawstydzona/y:
Anita gratulacje dla Oskiego!

Ostatnia edycja:
Anita gratulację dla Oskiego :tak:
Rewelacyjne są te zabawki z ikei z serii mula . My też mamy kilka i Borys je bardzo lubi . Choć ten labirynt tak średnio mu podszedł . Strasznie za to lubi piramidę :-D ...a w niej jest tak, ze wszystkie klocki wchodzą bez problemu ... i jak wczoraj u lekarza dorwał piramidę w której klocki dało się ułożyć tylko w kolejności od największego do najmniejszego to się z lekka wkurzył :-D i w trzy minuty rozpracował :tak:

Dana jak właścicielka szwagierka to już w ogóle :-D:-D:-D

Kasiadove no to jak galeria ukryta o trudno :-(jakoś będę musiała z tym żyć

A ja dziś do fryzjera się wybieram :szok:
i może jakiś kolor zarzucę :-D ... jak szaleć to szaleć ...

Karola co tam u Ciebie ??

Cześć dziewczynki :-)

Super że wyjazdy udane :-D
Kasiadave - śliczne zdjęcia wakacyjne :-)
Agawa - są wakacje przestań się już uczyć :-D
Pogoda się zapowiada super

Witam :-)
Beti - w Dniu Urodzin życzę Ci:
Szczęścia, bo to ważne w życiu,
uśmiechu,
zdrowia też.
3232.jpg

Miłego dnia wszystkim!
i wracajcie do nas dziewczyny!!! :-:)-:)-:)tak:

reklama
Do góry