reklama
Dzieki za gratki
Agawa smak sie wyrabia, co tydzien moja cos lepiej przyjmuje.Wczoraj wrabala dynie z indykiem, smak trawy z konca listopada
, a szamala jak by co najmiej szarlotke podali.:-)
Male spi a starsze warjuje. W chacie mam sajgon grabie by trzeba bylo wyciagnac a nie miotle. Jutro na 10 mam wizyte znajomej, takiej idealnej pani domu
.
No i drze sie ze glodna.

Agawa smak sie wyrabia, co tydzien moja cos lepiej przyjmuje.Wczoraj wrabala dynie z indykiem, smak trawy z konca listopada

Male spi a starsze warjuje. W chacie mam sajgon grabie by trzeba bylo wyciagnac a nie miotle. Jutro na 10 mam wizyte znajomej, takiej idealnej pani domu

No i drze sie ze glodna.
nie, nawet nie;-)a jak z ilością nie masz pełnych?
Kicia gratulki

ania.chlopcy
Fanka BB :)
kicia76 Gratulacje dla kuzynki i świeżo upieczonej cioci. 
agawa25 Zależy jak bardzo nietypowe. Bo jeśli chodzi o obwody 60-65 to takich jeszcze nie ma w Tarnowie(ale ty powinnaś chyba mieć 70-75 tak na oko ;-) ), ale powinny pojawić się wkrótce w małym sklepiku na Rybnej. Pani ma staniki firmy Dalia (http://www.dalia.pl/ )- w tej chwili ma od 70 i z dużym wyborem misek. Po za tym zostaje allegro/ebay i giełda lobbystek.
agawa25 Zależy jak bardzo nietypowe. Bo jeśli chodzi o obwody 60-65 to takich jeszcze nie ma w Tarnowie(ale ty powinnaś chyba mieć 70-75 tak na oko ;-) ), ale powinny pojawić się wkrótce w małym sklepiku na Rybnej. Pani ma staniki firmy Dalia (http://www.dalia.pl/ )- w tej chwili ma od 70 i z dużym wyborem misek. Po za tym zostaje allegro/ebay i giełda lobbystek.

Agawa25
dzięki Ania a z okiem to mi miło że mi tak zaniżyłaśkicia76 Gratulacje dla kuzynki i świeżo upieczonej cioci.
agawa25 Zależy jak bardzo nietypowe. Bo jeśli chodzi o obwody 60-65 to takich jeszcze nie ma w Tarnowie(ale ty powinnaś chyba mieć 70-75 tak na oko ;-) ), ale powinny pojawić się wkrótce w małym sklepiku na Rybnej. Pani ma staniki firmy Dalia (DALIA - komfortowa i ekskluzywna bielizna )- w tej chwili ma od 70 i z dużym wyborem misek. Po za tym zostaje allegro/ebay i giełda lobbystek.![]()

ania.chlopcy
agawa25 Bo tabelki producentów są do d...y a nie do staników. W ogóle nie jest brana pod uwagę rozciągliwość materiałów. I faktu, że w większości szyją teraz push upy i pierś nie ma szansy się zmieścić. Kiedyś może tabelki były realniejsze - gdy głównym materiałem było nierozciągliwe płótno.
tutaj możesz sobie zobaczyć jak bardzo rozciągają się rzeczywiste staniki:
wrr coś pozjadało napisze za chwile jeszcze raz
tutaj możesz sobie zobaczyć jak bardzo rozciągają się rzeczywiste staniki:
wrr coś pozjadało napisze za chwile jeszcze raz
Witam
Powoli wszystko się normuje.Dziewczynki już śpią a ja przed kompem
Emilka katarek ma ju zdecydowanie mniejszy, skórka ładniejsza bo uderzeniowej dawce leków.
Madzia wysypana najprawdopodobniej po pomidorze, którego zjadłam.Jak na razie kolek brak, bo dieta rygorystyczna u mnie.
Mikołajku wszystkiego dobrego na kolejny miesiącek.
Kondzioszku gratuluję kolejnego ząbka.
Karola wracajcie szybko do zdrówka.
Powoli wszystko się normuje.Dziewczynki już śpią a ja przed kompem
Emilka katarek ma ju zdecydowanie mniejszy, skórka ładniejsza bo uderzeniowej dawce leków.
Madzia wysypana najprawdopodobniej po pomidorze, którego zjadłam.Jak na razie kolek brak, bo dieta rygorystyczna u mnie.
Mikołajku wszystkiego dobrego na kolejny miesiącek.
Kondzioszku gratuluję kolejnego ząbka.
Karola wracajcie szybko do zdrówka.
ania.chlopcy
http://spreadsheets.google.com/pub?key=pxpi6szJEGjb8-r-aEKk9Hw&output=htmlobwody
Ścisłe są nowe staniki Mileny, szyte po konsultacjach z lobby (ale miseczki nie dopracowane) Milena i Effuniaki
Ścisłe są nowe staniki Mileny, szyte po konsultacjach z lobby (ale miseczki nie dopracowane) Milena i Effuniaki
reklama