reklama
crunch
Fanka BB :)
emolium też bardzo dobre i ostatnio miałam jeszcze próbkę kremu atopra - i też jestem zadowolona :-) a-dermy nie próbowałamCrunch polecam jeszcze EMOLIU i A-DERMĘ
kicia gratulacje ciociu :-)
agawa raz nie posmarowałaś i aż tak źle?
a jaką masz w końcu diagnozę (bo nie pamiętam

crunch
właśnie od niej mam próbkę i jest spokoOłpińska polecała mi atoprę ale miałam tylko próbkę.Może kupię następnym razem.
jak dla mnie ma przyjemny zapach (50ml kosztuje ok 20 zł)
ania.chlopcy
agawa Polskich firm, które mają już w ofercie staniki z obwodami poniżej 70 i więcej miseczek niż do D jest już parę. W większości jednak takie rozmiary można spotkać w ich sklepach internetowych. Są to Dalia, comexim, Melissa - tylko przez net, Ewa Bień, Kostar - ale nie polecam mają super rozciągliwe obwody - mierzyłam dwa modele z obwodami 65 i bez problemu rozciągnęłam do 80.
Tutaj jest zebrana oferta polskich producentów Rozmiarówka
Przy mierzeniu trzeba zawsze zapinać stanik na najluźniejszą haftkę (czyli skrajną, zostaje margines na rozciąganie się stanika z czasem) i pamiętać o skróceniu ramiączek, co czasem jest trudne do zrealizowania bo bywają regulowane na części i wymagają przeróbki.
Przy mierzeniu trzeba zawsze zapinać stanik na najluźniejszą haftkę (czyli skrajną, zostaje margines na rozciąganie się stanika z czasem) i pamiętać o skróceniu ramiączek, co czasem jest trudne do zrealizowania bo bywają regulowane na części i wymagają przeróbki.
Agawa25
w odpowiedzi na poprzednie pytanie - mamy tą robioną śmierdzącą maść
a czym jeszcze smarujesz oprócz tej maści?
u nas ten smrodliwiec tylko na wieczór (po kąpieli w balneum hermal) i tylko na miejsca chorobowo zmienione
rano smarujemy całe ciałko emolientami (physiogel jest rewelacyjny)
ale przede wszystkim zero cytrusów i czekolady...
dana to super, że wszystko się normuje :-)
smaruje tak jak ty po kąpieli w hermal wieczorem na szyi i pod paszkami i brzuszek i plecki i pupę no i pod kolankami czyli w sumie prawie całe dziecko smaruję

diagnoza była że to nie azs tylko że go przegrzewam więc kupiłam bodziaki z krótkimi rękawkami i w domu w tym go noszę ....
a jeden dzień wystarczył żeby na nóżce zrobiły się plamy takie jak przed wizytą więc teraz go smaruję bo boję się i wolę już więcej jej zuzyć bo w sumie to chyba za darmo w aptece ją dostałam nie pamiętam...
a fisiożel stosuję na główkę i salicylol bo mamy ciemieniuszkę z którą też się uparać nie mogę schodzi mu po oxycorcie ale za pare dni znów wraca

ale się rozpisałam....
no i wszystkiego nie doczytałam ... ale temat mi się spodobał ;-)dzięki za wszystkie linki :-)agawa Polskich firm, które mają już w ofercie staniki z obwodami poniżej 70 i więcej miseczek niż do D jest już parę. W większości jednak takie rozmiary można spotkać w ich sklepach internetowych. Są to Dalia, comexim, Melissa - tylko przez net, Ewa Bień, Kostar - ale nie polecam mają super rozciągliwe obwody - mierzyłam dwa modele z obwodami 65 i bez problemu rozciągnęłam do 80.
dana-news no starcza na długo bo w sumie to już chwilę go smaruję a ona mi powiedziała żebym smarowała wszystko co mi się nie podoba no to tak robiłam

slodziutka_e
Witam się z Wami wieczorowo.
Nie doczytałam zaległości.
Ale chciałam Wam powiedzieć dobranoc.
Śpijcie dobrze.
Paaaa
Nie doczytałam zaległości.
Ale chciałam Wam powiedzieć dobranoc.
Śpijcie dobrze.
Paaaa
reklama