Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
emolium też bardzo dobre i ostatnio miałam jeszcze próbkę kremu atopra - i też jestem zadowolona :-) a-dermy nie próbowałamCrunch polecam jeszcze EMOLIU i A-DERMĘ
)właśnie od niej mam próbkę i jest spokoOłpińska polecała mi atoprę ale miałam tylko próbkę.Może kupię następnym razem.
w odpowiedzi na poprzednie pytanie - mamy tą robioną śmierdzącą maść
a czym jeszcze smarujesz oprócz tej maści?
u nas ten smrodliwiec tylko na wieczór (po kąpieli w balneum hermal) i tylko na miejsca chorobowo zmienione
rano smarujemy całe ciałko emolientami (physiogel jest rewelacyjny)
ale przede wszystkim zero cytrusów i czekolady...
dana to super, że wszystko się normuje :-)
a rano zasypką go w zgięciach i wieczorem znów to samo....
no i wszystkiego nie doczytałam ... ale temat mi się spodobał ;-)dzięki za wszystkie linki :-)agawa Polskich firm, które mają już w ofercie staniki z obwodami poniżej 70 i więcej miseczek niż do D jest już parę. W większości jednak takie rozmiary można spotkać w ich sklepach internetowych. Są to Dalia, comexim, Melissa - tylko przez net, Ewa Bień, Kostar - ale nie polecam mają super rozciągliwe obwody - mierzyłam dwa modele z obwodami 65 i bez problemu rozciągnęłam do 80.
Tutaj jest zebrana oferta polskich producentów Rozmiarówka
Przy mierzeniu trzeba zawsze zapinać stanik na najluźniejszą haftkę (czyli skrajną, zostaje margines na rozciąganie się stanika z czasem) i pamiętać o skróceniu ramiączek, co czasem jest trudne do zrealizowania bo bywają regulowane na części i wymagają przeróbki.