Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no mój może też je malutko bo się rozchorował :-(dałam mu dziś ten antybiotyk bo się boję żeby gorzej nie było :-( a kaszle mi teraz przez sen okropnieAntoś jadł mniej jak mu zęby miały wyjść- bolały go dziąsła
a najgorzej z tym lakcidobaby bo to jest w saszetkach i za chiny mi nie chce wypić tego
to współczuje, na pewno od choroby ma słabszy apetyt- to przecież normalneno mój może też je malutko bo się rozchorował :-(dałam mu dziś ten antybiotyk bo się boję żeby gorzej nie było :-( a kaszle mi teraz przez sen okropniea najgorzej z tym lakcidobaby bo to jest w saszetkach i za chiny mi nie chce wypić tego
![]()
no ja też jeszcze ;-) to nie dużo nas zostało ;-)właśnie niedługo chciałabym kończyć karmienie piersią, chociaż na razie on jest tak przyzwyczajony, ze sobie nie wyobrażam.
no właśnie jak kupowałam to się nie zapytałam i nie przewidziałam że będzie problemAgatka to moze fdaj mu zwykły klakcid...dodaj do sloiczka z jedzonkiem...albo lacidofil to sa kapsulki...łatwo otworzyc i proszek wsypac
zaraz spróbuje może na śpiąco wypijedaje mu kaszki z bobovity rano i wieczorem one sa z mlekiem modyfikowanymmrowa1 i jakie mleczko dajesz teraz Kondzikowi? modyfikowane czy zwykłe?

zlitujcie sie troche nad innymi;-)

tak się zastanawiałam czy butelkę ci pije bo ja jak Kubę kończyłam karmić to pamiętam że flachę dostawał i zastanawiałam się jak teraz zrobię choć jeszcze pewnie pokarmię ...daje mu kaszki z bobovity rano i wieczorem one sa z mlekiem modyfikowanym
Agawa a spróbuj strzykawka podac![]()
najważniejszy to ten anty żeby nie wypluł bo potem nie wiadomo czy dać znów czy co zrobić...kobieto a na co ci therm line 2Madzia cos nas zaniedbujesz...mi wczoraj przyszedł therm line 2 i staram sie ćwiczyc....
kupiłam ja a co tam....