reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

tak się zastanawiałam czy butelkę ci pije bo ja jak Kubę kończyłam karmić to pamiętam że flachę dostawał i zastanawiałam się jak teraz zrobię choć jeszcze pewnie pokarmię ...
strzykawkę próbowałam tylko że ostatnio tyle tego dostaje że się cwany robi i wypluwa :baffled: najważniejszy to ten anty żeby nie wypluł bo potem nie wiadomo czy dać znów czy co zrobić...
Antoś z butelki pije tylko wodę, herbatę i soki, a mleka sztucznego w ogóle nie zamierzam dawać; je kaszki - tak samo jak Kondzio z miseczki :-)

reklama
Hej no normalnie nie jestem w stanie nadrobić masakrycznie dużo piszecie :szok::szok::szok::szok:
Zdrówka dla Wszystkich chorowitków ja zmykam doczytać troszkę ;-)

mój kaszki zaczął jeść w 5 miesiącu i od razu udało się łyżeczką - to naprawdę lepsze niż butelka; a karmić piersią zamierzam tak jeszcze do wakacji :-)

na puch pozimowy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agatka..nabierz do strzykawki i w bok policzka spokojnie mu wpuszczaj...po troszku..to najlepsza metoda

reklama
Do góry