Antoś z butelki pije tylko wodę, herbatę i soki, a mleka sztucznego w ogóle nie zamierzam dawać; je kaszki - tak samo jak Kondzio z miseczki :-)tak się zastanawiałam czy butelkę ci pije bo ja jak Kubę kończyłam karmić to pamiętam że flachę dostawał i zastanawiałam się jak teraz zrobię choć jeszcze pewnie pokarmię ...
strzykawkę próbowałam tylko że ostatnio tyle tego dostaje że się cwany robi i wypluwanajważniejszy to ten anty żeby nie wypluł bo potem nie wiadomo czy dać znów czy co zrobić...
reklama
chyba musze zainwestowac w internet bezprzewodowy i laptopa zeby byc z wami an bierzacoMadzia cos nas zaniedbujesz...mi wczoraj przyszedł therm line 2 i staram sie ćwiczyc....
kupiłam ja a co tam....

Massiek
Fanka BB :)
a co to w ogóle jest? na odchudzanie? ja nie wierzę w takie specyfikiAgunia no właśnie na co![]()

koniecznie :-)chyba musze zainwestowac w internet bezprzewodowy i laptopa zeby byc z wami an bierzaco![]()
reklama
ja dzisiaj nakręciłam dyskusję, bo musiałam trochę nadgonić zeby nie być początkujaca:-)Hej no normalnie nie jestem w stanie nadrobić masakrycznie dużo piszecie
Zdrówka dla Wszystkich chorowitków ja zmykam doczytać troszkę ;-)