Agawa25
Fanka BB :)
a co z błonnikiem czemu?Agatka...mniew to troche odblokowało..sprawilo że zaczełam tracic efektywniej i odczuwalam po metabolizmie...bo blonnika na przyklad nie mogłam brać![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a co z błonnikiem czemu?Agatka...mniew to troche odblokowało..sprawilo że zaczełam tracic efektywniej i odczuwalam po metabolizmie...bo blonnika na przyklad nie mogłam brać![]()
a mogłabyś mi fotke na mejla podesłać w wolnej chwili ?no własnie nie rurki...takie poszerzonekolor powiedzmy blue jeans
no właśnie ak zrobiłam z anty ... na puchrozbrajasz mnie
idę bo się dziecię obudziło
![]()

nie ma obaw-ja nigdy takich nie stosowałam- wolę dietę i cwiczenia- to zawsze skutkowałopoczytałam i karmiącym nie można więc się Ilaria nie napalaj ;-)ja też słabo wierzę w te specyfiki nie ma to jak silna wola
![]()
mi się strasznie nie podobają wolę takie poszerzane lekko dołem ;-)he he ja mam fiola na tym punkcie...przyznaje sie bez bicia.....
no wlasnie dziewczyny lubicie rurki???bo ja mam jedne i nie lubie![]()
a mogłabyś mi fotke na mejla podesłać w wolnej chwili ?

20 kg schudłas????:-)Ilaria ten jest bardzo dobry,,,nawety dostal nagrode...plus dieta i cwieczenia..ja mam minus 20 kg![]()
jak to nie masz mojego adresucholipka spodnie u Ani...ale Massku zrobmy tak że w pon Ci fotki na poczte wysle...względem we wtorek rano...tylko adresik bys mi podesłała![]()

jasne że Ci podeślę nie ma sprawy i tak muszę się jeszcze wybrać w tygodniu do "Aliny" bo tam maja teraz duże wyprzedaże najwyżej bym sobie tam coś kupiła i u Ciebie jak będą dobre oczywiście i mi dupsko w nie wejdzie